hits

Rikke Gunnersen

Taqueros taco

  • Skrevet: 02.11.2017
  • Klokken: 21:50
  • Kategori: Mat

Processed with VSCO with a6 preset

Vi spiste s mye vegansk taco at vi nesten trillet avgrde p vei hjem, the right way to live life, tenker n jeg. Det er like morsomt hver gang, det  se uttrykkene til servitrene i det de tror vi skal betale, men vi i stedet for bestiller mer mat, we just cant get enought. Jeg har forresten ftt ynene opp for jackfruit, i hvert fall snn de brukte den p flere av spisestedene vi var p i Trondheim, som dette for eksempel. Den ene retten ga med til og med litt julestemning, og ingenting er jo bedre enn julemat, or what? og det kan vre litt problematisk som veganer, men n ser det ut til at det ikke trenger bli s umulig likevel.

Processed with VSCO with a6 preset
Look at her!! Sett noe s vakkert. Shes a god damn model! Hjertet mitt,

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Fikk ikke tatt bilde av alt vi spiste, noen ganger har jeg ikke selvkontroll nok til vente, hehe. S jeg m ogs anbefalle sotpotetfries og burger fra Sot Bar & Burger! nsker du vegetar og vegansk m du bestille den med vegetar, og uten brd, fordi det er melk i brdene. Vi bestilte den som heter Knaill - vegetar, og jeg skal si jeg var skeptisk til burger uten brd, for meg er jo en burger ofte selv brdet, men folkens, it was so good!

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Kpe // Ganni

  • Skrevet: 02.11.2017
  • Klokken: 21:50
  • Kategori: Mat
  • Kommentarer: 4

Burger and fries

  • Skrevet: 01.11.2017
  • Klokken: 21:15
  • Kategori: Mat

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 presetSAMSUNG CAMERA PICTURESProcessed with VSCO with a6 preset
Graffi Grill, Solsiden

  • Skrevet: 01.11.2017
  • Klokken: 21:15
  • Kategori: Mat
  • Kommentarer: 6

Nordvegan

  • Skrevet: 30.05.2017
  • Klokken: 20:30
  • Kategori: Mat

Tidligere har jeg snakket om Funky Fresh Foods og The Juicery, og i dag str Nordvegan for tur. Alts.. let's just take a minute! Mer legit, guiltfree og attptil healthy lasange har jeg aldri smakt, den anbefales prves av alle. Regner med den mlbinder fler enn bare meg, og gjr det mer forstelig at det vre veganer s slettes ikke trenger vre vanskelig, og at du fint kan lage favorittrettene dine, kun med andre varer, mens smaken forblir den samme. Den ntte-bunnen p sjokoladekaka var ogs gold as can be, som alt med sjokolade er, hihi. Neste gang skal jeg teste ut Drivhuset Deli, nomnom.

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

  • Skrevet: 30.05.2017
  • Klokken: 20:30
  • Kategori: Mat
  • Kommentarer: 4

Godsaker

  • Skrevet: 05.04.2017
  • Klokken: 20:30
  • Kategori: Mat

Da jeg var i Oslo mtte jeg s klart lure inn noen besk p veganske cafeer for bde spise og kjpe med meg noe godt. Denne gangen rakk jeg innom The Juicery og Funky Fresh Foods. Anbefalles til alle og en hver. Nom nom nom.

  • Skrevet: 05.04.2017
  • Klokken: 20:30
  • Kategori: Mat
  • Kommentarer: 6

Video - Get them calories in.

  • Skrevet: 21.03.2017
  • Klokken: 21:20
  • Kategori: Mat

Alts, jeg klarte bare ikke dy meg jeg, etter ha snakket med ei av mine beste venninner, som hadde ftt hre at hun burde kutte ut poteter og ris, godter og alt annet som er snadder og fint her i livet. Da tenner jeg p alle plugger med en gang, haff.. er jo ikke meningen, men blir bare s utrolig frustrert over hvor feilinformerte vi er, og at s mange heller vil vre miserable bare for that summer body, people.. it aint worth it, ill rather see that glowing smile of yours, find that balance, sistahs. Finn sunnere (dvs, lite tilsetningstoffer, og s naturlig som mulig) alternativer for det du er s glad i, hvis du s absolutt vil ned i vekt, som kan smake s godt som akkurat det samme, om ikke enda bedre, gjr heller en livsstilsendring enn kjre p med dietter, de varer aldri evig. S jeg mtte igjen sl til med tidenes mest uflatterende video, but its the truth, s jeg fr bare ta meg som jeg er og prve  se bort i fra det som skimtes i nesa, mens jeg tenker at Im only human and thank god for that. Haha. Hper den faller i smak hos noen, fininger.

Mitt viktigste budskap: Do you boo, finn din egen balanse, og respekter andres meninger og erfaringer, men lag dine egne og st for de. Agree to disagree, s lenge det fungerer for deg, og at du og kroppen din har det bra.


Tannhjulet - kvalitet - 720pHD for bedre kvalitet.

  • Skrevet: 21.03.2017
  • Klokken: 21:20
  • Kategori: Mat
  • Kommentarer: 2

Go to breakfast

  • Skrevet: 14.03.2017
  • Klokken: 20:45
  • Kategori: Mat

Havregrt, havregrt, havregrt, spiser jeg egentlig annet til frokost? Egentlig ikke.. jeg har fullstendig dilla, og snn har det vrt i et halvt r, om ikke lenger. De eneste gangen jeg spiser annen frokost er de gangene jeg er p besk hos noen. Det er jo s godt, men for at det skal bli det m du eksperimentere litt, for det er begrensa hvor lenge det er stas med kun havregryn kokt opp i vann til frokost, da gr man greit enkelt lei. 

Processed with VSCO with a6 preset

I det siste bruker jeg kun vann de gangene jeg har glemt handle inn annet, jeg syntes det blir veldig mye bedre med kokosmelk/mandelmelk/rismelk osv. Det hender jeg blander inn litt bokhvete og kanel ogs, har jeg epler til liker jeg ogs la de koke opp sammen med grten.

Tilbehret varierer fra tid til annen, men jeg har stort sett alltid mandler og rosiner til, pluss en type stning, som f.eks lnnesirup, moste bananer eller agavesirup. Det gr ogs ofte i kokos og en type superfrukt/mat, og den siste tiden har det vrt gojibr, noe som skal ha sine fordeler: Gojibr inneholder blant annet mer betakaroten enn gulrtter, 18 aminosyrer, hva enn n det mtte vre, som gjr det til en perfekt proteinkilde for oss veganere. Brene inneholder ogs mye annet av viktig nring, som B og C-vitamin, sink, jern og kalsium. De skal ha en positiv effekt p utmattelse - gi energi, og skal vre gode for immunforsvaret, det skal visst ogs redusere kolesterol.

Processed with VSCO with a6 preset

Les om noen fordeler med havregryn HER, som f.eks at det ker forbrenningen og holder deg lenge mett p grunn av langsomme karbohydrater som gir deg et jevnt energiniv, noe som passer meg som blir hangry as can be, helt utmerket, hehe. Det finnes mange andre artikler om det p nettet ogs, men viktigst er lage opp din egen mening, med rene fakta i bakhodet.

Fr hrte jeg alltid at havregryn gir forstoppelse, noe jeg selv har erfart at er feil, i hvert fall nr det kommer til havregrt, og nr det kommer til meg, men vi er jo alle forskjellige. Det er hva vi blander det med som har alt si, i hvert fall etter min erfaring, hva du spiser fr og etterp. Etter ha blitt veganer har havregrt kun vrt positivt, mens da jeg tidligere spiste kjtt, og spiste det fr eller etter havregrt ble det mer trblete for magen fordye, men snn er det jo med det meste - f.eks frukt, det skal helst fr strre mltider med kjtt, f.eks middag, og ikke etter. Frukt og grnnsaker fordyes fortere og lettere enn kjtt hos oss mennesker, og skulle du da spise kjtt fr frukt kan du f.eks kjenne p mye luft i magen og/eller ubehag.

Processed with VSCO with a6 preset

  • Skrevet: 14.03.2017
  • Klokken: 20:45
  • Kategori: Mat
  • Kommentarer: 6

300816

  • Skrevet: 30.08.2016
  • Klokken: 20:30
  • Kategori: Mat



 

  • Skrevet: 30.08.2016
  • Klokken: 20:30
  • Kategori: Mat
  • Kommentarer: 4

Hvorfor jeg er vaganer.

  • Skrevet: 28.08.2016
  • Klokken: 21:29
  • Kategori: Mat

(Viktig: Jeg er enda i en prosessen om bli en helt og holdent veganer, for det er jo en prossess. Du m ta det steg for steg, det kan ikke skje over natta, for noen fungerer det kanskje, men er du som meg og de fleste andre, s trenger du tid og tilvenning. Det er lov g p en smell eller ti, erfaringen min der er som oftes ogs bare positiv, fordi jeg da merker hvorfor jeg har valgt endre kostholdet mitt som jeg har, ved at mage og kropp reagerer negativt, for meg spesielt p melkeprodukter, men ogs p kjtt dagene i ettertid, fordyelsen. Samtidig innser jeg ogs da at smakene vi fr tenkte kom fra dyret og produktet det blir til, s godt som bare er tilsetningsstoffer og krydder - noe du alts kan skape, smakene - p en vegansk og like diggbar mte, bare med plusset at det er bedre for din egen helse, dyrene og miljet. For meg har dyreproduktet blitt mer konsistens, mens det er det du tilsetter som gir smaken. Men, pinnekjttet p julaften, og den ene lefsa med kald ribbe og egg 1.juledag, vet jeg ikke om jeg klarer legge fra meg helt enda, tross alt.. Tradisjoner alts, det er det som er, det er jo derfor s mange str s hardt p at de aldri kan bli vegetarianere eller veganere, men s er det jo det at jo, vi alle kan, det handler mer om vi vil eller ei, er villige til prve, for pinnekjttet, det kan nok erstattes, men jeg er ikke helt der at jeg vil det enda, trenger ett r eller to til.)

Hvis du har like lite gjre denne sndagen som det jeg har, anbefaler jeg ta en titt p denne, it will be worth it. Frste del handler mest om dyrene, mens andre del handler mer om vr helse som mennesker, og hvordan dyreprodukter pvirker oss og hvorfor vi kanskje ikke er laget for spise som vi som sm har blitt fortalt at vi skal spise. Her finnes det et godt svar p alle dine argumenter. Men s klart, hver sin smak, vi m alle spise det vi nsker og fler for, men det er jo ogs viktig spre realitet, for dette er dessverre noe vi ikke lrer p skolen, men som kanskje er noe av det vi skulle lrt, som vi hjelpe oss fremover i livet, mer enn hva 3 + 9 = 12 gjr.



Noe av det mest frustrerende med denne livsstilen, er at det n p en mte har blitt til en liten trend, noen blir veganere fordi det er det som er inn n, de gjr det ikke av riktige grunner, de vet ikke nok til kunne forsvare og argumitere, de drar livsstilen mer ned enn opp, og det kan vre veldig frustrerende, men alt i alt, jo flere veganere jo bedre, uansett hva.

Som jeg skrev over, det er en livsstil, ingen diett. Dietter er ikke godt for noe. En diett er over en kort periode, det er ikke noe du kan leve godt p livet ut, det er verken sundt for kropp eller sjel. For hva skjer da nr du m slutte p denne dietten, nr du m gi etter p sulten og cravingene? Jo, du legger p deg kiloene du gikk av. Hvem er vell lykkelige ogs p innsiden ved leve p 800 - 1000 kalorier om dagen? No one, i hvert fall svrt f. I stedet for telle kalorier, tenk heller p hvor de kommer fra, se heller p pakknings-vedlegget, og velg heller alternativer du kan finne i samme hylle, hvor det er minst mulig tilsatt. Det som str frst i rekka etter "ingredienser:" er det produktet inneholder mest av. Jeg koser meg snn med mat, hllandussen som jeg gosser meg, og jeg er en av de vaganerene som kanskje spiser mer enn man har behov for og trenger ogs, hehe.. upsi. Jeg spiser meg stappmett, s ebda litt til, det kan jo ikke vre helt sundt det heller, men akkurat n s er det n snn, s fr jeg ta de ytre konsekvensene av det p eget ansvar. 

Jeg startet med dette for rundt 1 r siden, og p det tidspunktet stort sett bare av grunn av egoistiske grunner, min egen helse, men som ret har gtt har jeg ftt flere og strre grunner til fortsette. Gjennom disse 7 rene som syk, har jeg mtte finne distraksjoner som fr dagene til g rundt, som oftes har det vrt igjennom pc. Jeg har sett utallig med filmer og serier, og m si jeg er passe trtt p det, men s, for 3 r tilbake, fant jeg youtube, eller, s klart, jeg visste jo hva youtube var fra fr av, og hadde vrt innom der sttt og stadig for se videoer. Men jeg fant personer flge, prankere, vloggere, komikere and you name it, og sist, men ikke minst veganere. Bonny Rebecca, Mongo Island Mamma, Freelee The Banana Girl, Niomi Smart og Loni Jane p Instagram. Det endret alt, og det endret meg.

Video etter video, leste artikkel etter artikkel, spiste gradvis mindre kjtt, og etterhvert mindre melk, egg og ost, alts generelt dyreprodukter. Det fltes ikke lenger riktig for meg spise kjtt, av den grunn at jeg rett og slett ikke flte behovet, men ogs det at jeg ikke lenger flte at kjtt er noe vi mennesker er skap til  spise, vi fordyer plantebasert mat mye lettere og mindre trblete, bedre. Og jo, vi kan f all den nringen vi trenger uten dyrene, selv disse proteinene som alle stresser snn om, tro meg, se p apene for eksempel. S klart, jeg sttter de som velger det fult og helt, jeg levde den livsstilen i nesten 20 r, hadde et godt liv, men jeg har bare funnet noe som passer meg, mitt liv og min situasjon akkurat n mye bedre. Og best av alt, jeg kan faktisk spise meg mett og tilfredstilt, som resulterer i en god del mer energi og nring, uten at det viser tegn til at jeg spiser for det som kunne vrt til tre personer p utsiden. Kalorier er ikke farlig s lenge det kommer fra de riktige tingene, vi avhenger av karbohydrater, det er energien vr, og vi skal ikke vre redd for de s lenge det kommer av mat som gjr oss godt. Hvis det er noe du craver, hvis du har lyst p alt av godter som kanskje ikke gjr helsa godt, s betyr det at du rett og slett har ftt for lite kalorier og karbohydrater den dagen, for lite energi. Dette var noe jeg fikk bekreftet i det jeg ble s godt som veganer og begynte spise nok. Og det stemmer p en prikk, de dagene hvor jeg spiser jevnt og nok, har jeg ikke en gang lyst p sjokolade, og tro meg.. de som kjenner meg, vet at det egentlig ikke skulle vrt mulig.


// Mat fra en vegansk resturant/cafe i Oslo, Funky Fresh Foods. Anbefalles til alle uansett kosthold.

Til slutt. Det viktigste for meg med dette, er f frem at vi skal kose oss med mat, vi trenger mat, og det skal ikke vre en byrde som det for alt for mange har blitt med tiden. Vi m alle finne vr egen mte, vr gylne middelvei, for da er jeg s sikker p at vi kan f det bra med oss selv, helsa og hverdagen. Vi m s godt det lar seg gjre stenge ute alle (f.eks) artikler hvor vi blir fortalt at vi ikke kan spise det ene og det andre, og derfor er det ogs s viktig for meg f frem min historie, men fremdeles vise at mitt viktigste budskap er at du m gjre det som fungerer for deg, samtidig som jeg deler min erfaring nr det har gjort meg godt, det jeg har lrt, kunnskapen jeg har ftt og informasjon jeg har komme med.

Takk for at du leste, jeg hper det falt i smak! Ha en fin sndagskveld videre, vakre skapninger.

  • Skrevet: 28.08.2016
  • Klokken: 21:29
  • Kategori: Mat
  • Kommentarer: 6

Hva gjr du om dagen? Spiser. Hva skal du til hsten? Spise.

  • Skrevet: 11.08.2016
  • Klokken: 21:30
  • Kategori: Mat

"I r var intet unntak - til julimned mistet jeg kroppen min, som jeg mistet hjertet mitt i fjor. Juli har ftt en liten forbannelse de siste rene, den har begynt  ta fra meg noe av det nreste og kjreste jeg har, det som er vanskelig mtte lre seg  leve uten. I r var det kroppen, i det bde den og hjertet endelig begynte komme seg etter de snart syv rene og etter fjorrets tap. S i r som i fjor har deler av sommeren gtt til kriblingen fra rastlsheten i kroppen som ikke kan gi etter, senga og bttekottet, tre mltider som eneste daglige ml, klumpen i brystet og ensomheten, og igjen m hsten g til oppbygningen av den falleferdige kroppen, sammensveisningen av hjertet, og de sm tingene som tviholder p livsgnisten i de blanke ynene. Men neste sommer blir det ingen tap, ingen sorger, kjre juli, du har tatt knekken p meg, men n er det jeg som skal ta knekken p deg, og du skal igjen med tiden, bli noe av det fineste jeg vet. Jeg er klar, hvis dere er det, og fortsatt vil ha meg."



Forslag til pannekakene:

  • Havregryn
  • Bokhvete
  • ​Kakaopulver
     
  • Havregryn
  • Banan
  • Kanel


Forslag til topping:

  • Frukt
  • Br
  • Ntteplegg
  • Syltety
  • Sirup​
     




Forslag til smothiebollen:

  • Bananer
  • Kakaopulver
     
  • Bananer
  • Spinat
  • Kokos
     
  • Bananer
  • Mango 
  • Ananas
     
  • Bananer
  • Fryste br


Forslag til topping:

  • Frukt
  • Br
  • Ntter
  • Kokosflak
  • Smeltet nttesmr
  • Fr
  • Syltety





Coco Crunch bollene alle snakker om fra Funky Fresh Foods, jeg fant oppskriftenLine Bjerks blogg:

  • 2,5 dl havregryn
  • 1 dl agavesirup 
  • 2 ss cocosa extra virgin
  • Bokhvete
  • 4 ss r kakaopulver


Jeg valgte holde meg til det over, men du kan ogs ha dette i:

  • Lnnesirup
  • 2 ss sterk kaffe
  • 2 ts ekte vaniljepulver
  • 1 klype salt
  • Kokosmasse
     
  • Skrevet: 11.08.2016
  • Klokken: 21:30
  • Kategori: Mat
  • Kommentarer: 3

Helgekosen.

  • Skrevet: 15.04.2016
  • Klokken: 16:16
  • Kategori: Mat

Heihei, og god helg, endelig!!
Hper den blir fin for dere.

Jeg velger s godt det lar seg gjre spise vegansk, alts ingen dyreprodukter, n blir det s klart litt her og der av det ene og det andre, men snn er det jo, spesielt i begynnelsen. Jeg prver ogs spise minst mulig av sukker, salt, oljer og andre tilsetningstoffer, det er ikke det at jeg ikke spiser det, men jeg prver vre ops p hva jeg fr i meg, og prver  finne andre alternativer eller erstatninger som vil vre bedre for meg, noe som frer til en mye bedre mage, mindre intense hjerteklapp, som jeg til tider sliter med, sukker og koffein forverrer for eksempel dette hos meg, jeg fler meg ogs mye bedre nr det kommer til kropp og sinn, og siden en vegansk livsstil gir rom for spise en god del mer til hvert mltid, er jeg som oftes alltid mett og tilfredsstilt frem til neste mltid. Og for vre litt snn hippie, som svogeren min kaller meg for, s er det jo ogs mye bedre for dyr og milj.


Chips fra Way Better, sjokolade fra Plamil og kokosboller fra Funky Fresh Foods (let me tell you, de er livet).

Dette er typisk helgekos for meg, dette varierer s klart fra helg til helg, ntter og andre sjokolader er et must, ofte finner jeg nye ting jeg vil prve, Sunkost som er alternativet her i byen er en ukentlig pengesluker. Er jeg p besk p fredagskvelden eller overnatting hele helgen, skjer det litt for ofte at jeg ogs faller for disse "fristelsene" hjerne og luktesans manipulerer meg til tenke at jeg savner, noe jeg alltid innser at jeg ikke gjr ved frste bit, det er s rart og spennende hvordan smakssansen endrer seg.
 

  • Skrevet: 15.04.2016
  • Klokken: 16:16
  • Kategori: Mat
  • Kommentarer: 0

Mmmm

  • Skrevet: 16.03.2016
  • Klokken: 20:01
  • Kategori: Mat




 

  • Skrevet: 16.03.2016
  • Klokken: 20:01
  • Kategori: Mat
  • Kommentarer: 8

Nomnomnom

  • Skrevet: 10.02.2016
  • Klokken: 11:48
  • Kategori: Mat


 

  • Skrevet: 10.02.2016
  • Klokken: 11:48
  • Kategori: Mat
  • Kommentarer: 0

Ny avhengighet: blbrsyltety og banan.

  • Skrevet: 08.12.2015
  • Klokken: 10:00
  • Kategori: Mat


 

  • Skrevet: 08.12.2015
  • Klokken: 10:00
  • Kategori: Mat
  • Kommentarer: 2

Kos til bde helg og hverdag.

  • Skrevet: 18.09.2015
  • Klokken: 10:00
  • Kategori: Mat

Hei, og god fredag, fininger! Noen planer denne helgen?

I dag str jobb p planen, s fr vi se hva fredagskvelden bringer, men fr jeg setter i gang tenkte jeg at jeg kunne dele enda to sm frokost/lunsj tips med dere, det har blitt i overkant mye mat her i det siste, men jeg hper det gr fint, det er jo s greit ha gode alternativer n som helgen kommer og flere av oss har litt bedre tid til matlaging og kos. 

Havregrt:
Havregryn
Vann
Fryste br - bringebr, blbr, rips, bjrnebr

Bland dette sammen i en kjele, rr og la det koke opp til det blir konsistensen du nsker deg. Topp det med hva du vil, nok en gang finnes det f grenser.

Topping:
2 plommer
1 kiwi
1/2 banan
Rosiner
Granateple



Pannekaker:
Havregryn
Kanel
Vann

Du kan ogs tilsette flere smaker, som f.eks banan, honning, br, mel, forkjellige typer melk, mel osv. Det eneste som gjelder er smake seg frem, som sagt flger jeg sjeldent oppskrifter og hvor mye jeg skal ha av en ting, det er gy eksperimentere, en feil kan som oftes rettes opp.

Topping:
Banan
Kiwi

Her kan du ha p hva du vil, frukt, grnnskaker, kjttplegg, syltety, forskjellige typer ost eller ingenting. Husk at du ikke m handle stort inn hvis du tenker p lage deg noe, som oftes har du noe i kjleskapet eller p benken som vil fungere like bra som det som sto i oppskriften du fant p nettet, vi trenger ikke mye, for egentlig er vi mennesker veldig lette tilfredstille, vi er bare s vandt med ha s mye, at vi helt glemmer at vi klarer oss med bare litt.
  


Ha en fin helg, smukker. Nyt fredagen, endelig!
Klemmer fra meg til dere.
 

  • Skrevet: 18.09.2015
  • Klokken: 10:00
  • Kategori: Mat
  • Kommentarer: 4

Avhengighet.

  • Skrevet: 17.09.2015
  • Klokken: 21:24
  • Kategori: Mat

Er det noe jeg har helt dilla p i disse dager s er definitivt knekkebrd, finnes det egentlig stort bedre enn hjemmelaget knekkebrd? Let me tell you - NO. I hvert fall ikke bedre enn dette, nam, nam, nam, jeg kunne spist det som chips. Perfekt til frokost, lunsj eller bare for dempe sult eller stsug. 



Knekkebrd:
3,5dl havregryn
3,5dl sammalt rug grov, grov spelt og sammalt hvete kan ogs brukes
2dl solsikkekjerner/fr
1dl linfr
1dl sesamfr
7dl vann
1ss fiberhusk, binder knekkebrdet bedre sammen

Bland sammen det trre, for s tilsette vannet. Fordel deigen p ett eller to brett, glatt utover med en slikkepott. S steker du i 10 minutter, p 190 grader, etter s dele opp i passende stykker med kniv eller pizzahjul. Stek den videre p 190 grader, i ca 30 - 40 minutter, s lfter du de over p en rist, og lar de ligge i 15 - 30 minutter med ovnsdren litt p gltt, ved ca 100 grader. Dette er snn min kjre mamma gjr det, steketiden vil s klart variere med tanke p forskjellige ovner, fl deg frem, finn din greie. Legg de tilslutt i en kakeboks, plast vil gjre de myke.



Juice:

Vannmelon 
Sitron
Granateple
Ingefr
Vann

Bland alt sammen i en blender, smak og tilsett mer etter hvilke smaker du nsker skal dominere. S friskt og godt, mmm!




 

  • Skrevet: 17.09.2015
  • Klokken: 21:24
  • Kategori: Mat
  • Kommentarer: 8