hits

Rikke Gunnersen

Vlog: Vi kan ikke bare dele det gode som får oss til å føle at vi lever, vi må dele det som gjør oss levende også

 • Skrevet: 26.09.2017
 • Klokken: 21:38
 • Kategori: Video
Opprinnelig skulle jeg dele to videoer i dag, men på grunn av feil ble det kun halve av den første, så prøver igjen med den i morgen.

Håper den gir dere noe, følte bare for å dele, syntes det er så viktig, for jeg vet jo hvordan det er å trenge å ikke føle seg fult så alene, uansett hva det gjelder. Har så mye kjærlighet for og til dere, takk for at dere setter pris på det jeg elsker å gjøre, for at dere gjør det mulig.


Tannhjulet - kvalitet - 1080pHD for bedre kvalitet​
 • Skrevet: 26.09.2017
 • Klokken: 21:38
 • Kategori: Video
 • Kommentarer: 0

Weekend snapshots

 • Skrevet: 24.09.2017
 • Klokken: 21:15
 • Kategori: Kjærlighet

God søndag, mine fineste blomster! Tenkte bare titte innom for å ønske dere en fin kveld og for å høre hvordan helga deres har vært?

Min helg har vært spontan og akkurat sånn jeg håpte den skulle være. Fikk møtt kusine med samboer i Oslo, da vi var en snartur innom østlandet, all tid er bedre enn ingen tid, er alltid så utrolig godt å se de igjen, gleder meg til å ta turen til bartebyen igjen for å besøke de, veldig snart. Ellers har helgen gått til god mat og familie, blir så god ivaretatt, så mye kos på engang. Gjorde også noe veldig drastisk med håret, it´s been a long time coming, men tilvenning trengs i en god stund fremover, hehe, gleder meg til å vise dere mer. Planen var å ta turen hjem i går, men da nsb once again let me down, ble det enda en kveld og morgning sammen med gjengen min. Men nå er jeg hjemme igjen, og har jeg akkurat blitt plukket opp, og skal tilbringe de siste timene av helga langt til skogs, hvor film står på planen, før en ny uke starter i morgen, håper den går over all forventning for dere. Ha en fin kveld, mine skjønne♥

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

 • Skrevet: 24.09.2017
 • Klokken: 21:15
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 0

Cameltoe, a blessing, not a curse

 • Skrevet: 18.09.2017
 • Klokken: 22:30
 • Kategori: Kropp

Let's talk about this for a moment.. måten noen mennesker har tendens til å titte på deg i det du er ikledd treningstights i offentligheten, altså.. people, glemmer dere det faktum at andre også har øyne, eller hvordan foregår det her egentlig? Ja, jeg velger selv å gå i trange tights som ikke etterlater stort til fantasien, det må jeg ta konsekvensene av, men eier vi ikke snev av respekt for hverandre? Voksne folk (som det er flest av i mitt tilfelle) som tar seg den frihet med å titte meg rett i the holy guacomloe, fordi samtlige tights har søm akkurat der vi jenter foretrekker at den ikke er, noe som resulterer i at vi får en påtvunget illusjon av en cameltoe, men igjen, så er jo cameltoe a blessing not a curse, let´s never forget that and be proud of being human og alt som følger med det. Noen ganger blir jeg bare en smule oppgitt, og mulig er jeg alene om dette og det er heller ikke noe jeg burde bruke tanker eller energi på, men det handler jo faktisk litt om respekt, føler nå jeg. Jeg ser da ikke folk i skrittet uansett hva situasjonen skulle være der nede, vi kan ikke noe for hvilken shape vi er født med nedentil, boy or girl, nok kroppspress er det tross alt fra før, og at jeg har lår som disser og gosser seg og dermed former en veldig snasen V i stramme underdeler er vell ikke et fenomen som må stirres på, som om du aldri har sett lignende før.

Processed with VSCO with 1 preset

Mens vi er inne på dette kroppspresset, så tenkte jeg å dele noen tanker, for etter mye om og men har jeg endelig kommet frem til en personlig (dvs, at jeg respekterer og forstår at andre har andre meninger og følelser rundt dette, men at jeg bare vil fortelle litt om mine, i håp om at det på et eller annet vis kan hjelpe noen, fordi det har hjulpet meg å tenke på denne måten).

Naturligvis har også samfunn og sosialemedier ansvar for dette presset vi har pådratt oss, noe som ikke bare gjelder kropp. Men i det store og hele så har vi selv valget om hvordan vi velger å håndtere det. Før var jeg også ei av de alt for mange som blar seg igjennom veltrente og slanke jenter på Instagram, det er vanskelig å unngå, time etter time, og for hver time som gikk hatet jeg meg selv enda mer. Jeg ble veldig bitter, av ren sjalusi la jeg skylden på (i mitt tilfelle) jentene, tenkte at de kun var ute etter oppmerksomhet og at de må ha hatt det enkelt i livet, fått alt servert på gullfat, stiller seg pent og pyntelig opp, magen inn og rumpa ut, stivt og unaturlig, men plutselig en dag endret dette seg, mye fordi jeg begynte å trene selv igjen, og derfor innså at det krever innsats å få det som du vil. Jeg ser på det på en helt annen måte enn før, nå er disse bildene og menneskene noen av mine største inspirasjoner, de motiverer meg så utrolig mye. Bildene jeg før kritiserte respektløst av bitterhet og selvhat, er nå bilder jeg ser på med stor beundring, jeg vil ha mer mer mer, forguder de til tusen, heier de opp og frem. Jeg tenker ikke lenger at jeg aldri vil komme dit, at jeg aldri vil se sånn ut, noe som før var utløseren til bitterheten, i hvert fall for meg, fordi det ofte er lettere å se hva alle andre gjør feil, enn å bli bevisst på hva du selv gjør, for ved å se på andre trenger du så vidt å anstrenge deg, kan bare bli sittende og slenge med leppa, men ved å se på deg selv blir det naturligvis vanskeligere, det er sårt og betyr ofte at du må ta deg selv i nakkeskinnet, og det er en hard kamp å ta.
Det eneste mennesket vi kan forandre, er oss selv. Eller.. det eneste mennesket vi skal forandre, hvis vi ønsker å forandre på noe, er oss selv. Det å forandre andre er ikke vår plass, det kan umulig bli riktig, for vi er alle så forskjellige, selv fra de vi kjenner bedre enn de kjenner seg selv. Det som er rett for oss, er ikke alltid rett for dem. Vi kan være med på å forme hverandre til det bedre, hvis det er noe personen ønsker, vi kan dele tanker, følelser og erfaringer, men det er ikke opp til oss å bestemme hvilken vei et annet menneske vil gå med denne informasjonen. Vi kan heller ikke klandre andre, det er ikke godt for noe, du vil bare bli sittende fast i en grop av alt for mye negativt, uansett hvor mye de kanskje fortjener å bli klandret, så vil det ikke hjelpe deg. Det er opp til deg selv hva du velger å gjøre med situasjonen du dessverre har blitt påført, det hjelper ikke å gjemme seg bak det, da vil du aldri vokse, komme noen vei, du vil bli stående på stedet hvil. Akkurat når det kommer til dette må vi se egne feil, akkurat som at vi også må se hva vi gjør riktig, vi kan ikke se på alle andre. Du må gå inn i deg selv, bite ethvert surt eple, for det er ikke før du kan være ærlig med deg selv, du kan ta tak i problemene dine og jobbe deg opp og forbi. Det er vanskelig, det å være hard mot seg selv, for verden og menneskene i den kan være harde nok, men det er dette som vil gjøre deg til et bedre menneske, det er dette som vil gjøre så du får det bedre, med deg selv, andre, hverdagen og livet. Den eneste muligheten til forandring, om du trenger en, er deg selv. ​

Processed with VSCO with 1 preset

 • Skrevet: 18.09.2017
 • Klokken: 22:30
 • Kategori: Kropp
 • Kommentarer: 0

Aldri forlat meg

"Den eneste han vil prate om er meg, han nekter ethvert annet tema, inkludert han selv. Klokken har passert midnatt og jeg har ikke lenger telling på hvor mange timer vi har tilbragt sammen, så nå som mørket har omfavnet det utenfor, kan jeg like gjerne la det omfavne meg også. For kanskje er det best at han får rive av meg alle hudlag nå med det samme, for med hvert hudlag følger også trangen til å forlate meg, og kanskje, bare kanskje, vil det være mindre smertefullt, om han gjør det før jeg trenger han mer enn jeg trenger meg selv, før Beyoncés Die With You spilles på repeat i hjertet og i sinn; ´Cause darling I wake up so I can sleep with you, I open my eyes so I can see with you, and I live so I can die with you. And I don´t really need these fingers, if I don´t get to touch your spine, well, I don´t need these legs, if I ain´t walking by your side, and I don´t really need to be, if I can´t be with you, og det vil jo skje før eller siden, så la meg heller spille Sam Smiths Too Good At Goodbyes om og om igjen til det skjærer i ører og i hals; I know you're thinkin' I'm heartless, I know you're thinkin' I'm cold, I'm just protectin' my innocence, I'm just protectin' my soul. I'm never gonna let you close to me, even though you mean the most to me, 'cause every time I open up, it hurts, so I'm never gonna get too close to you, even when I mean the most to you, in case you go and leave me in the dirt, for han kommer jo til å forlate meg, han også, jeg forstår jo det.

Processed with VSCO with a6 preset

Men i det jeg har forsvunnet inn i disse tankene og gått tom for noe å fortelle, revet brystet i to, vrengt og blottet sjela, og er forberedt på at vi aldri ses igjen etter dette, blir han bare sittende og se på meg, som om jeg er hele verden og enda litt til, så der sitter han altså, med hjertet på utsiden og med mitt i hendene sine, og forteller meg om jenta han trodde jeg var, men er glad for at jeg ikke er. Så forteller han om hun som er sårbar og varm, hjerteknust og mer på trynet enn de fleste, med en iskald front som lurer en hel del, aldri om noen kunne tenkt seg til at det er dette som finnes bak den. Han forteller om alt det vakre han ser i alle hennes feil og mangler, han forteller om at hun for han er nok akkurat som hun er, at jo mer hun er seg selv, jo bedre. Og ingenting har noengang gjort meg reddere enn akkurat dette, kanskje er det jeg som må forlate han, før han rekker å forlate meg."

Processed with VSCO with a6 preset

Å eksistere

 • Skrevet: 11.09.2017
 • Klokken: 21:50
 • Kategori: Kjærlighet

"It´s a beautiful thing to have lungs that allow you to breathe air, and legs that allow you to climb mountains, and it´s a shame that sometimes we don´t realize that that´s enough."

Processed with VSCO with a6 preset

Tenk at øynene mine lukker og åpner seg akkurat når jeg vil at de skal det, blunker synkront. At fingrene mine beveger seg over tastaturet, i takt med musikken som balanserer, fletter seg inn i alt annet jeg holder på med, på en og samme tid, uten at det føles ut som en eneste anstrengelse, tanke. At bena mine bærer meg som en selvfølge hver eneste dag, jeg er så heldig. At ryggraden holder meg oppe, den er kanskje tøyd og bøyd i alle mulige retninger, noen ganger til bristepunktet, men den har ikke knekt helt enda. Hjertet slår og pusten er der, jeg blir liggende å se på magen som beveger seg rolig og behersket. Hele kroppen min, hodet, hver minste lille del av meg, hver minste og største bevegelse, styres av meg, tenk at jeg, som kun er en liten rekvisitt i den store verdenen, har kontroll over noe så viktig, noe så stort, i det minste for meg. Ansvaret hviler på hjernen og alt som er i den, tenk det, noe så beundringsverdig, men vi glemmer det helt, midt oppi alt det andre, vi tar det for gitt, det at det er en stor nok serier, det å eksistere. Det at hjertet dundrer under hud, ribbein og alt som finnes i oss, det at det tillater oss å føle, alt fra en bunnløs, iskald sorg, til varme sommerfugler i magen, det at hjernen er vårt hovedkontor, vår viktigste medspiller, at vi kan gråte og le, snakke og lytte, lukte og kjenne. Tenk så spennende, fascinerende det er å være i live, leve, det å være et menneske, tenk så skjøre vi er, det handler om sekunder, sekunder som forandrer alt. Fysøren livet er frydefullt skummelt.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Kjole // Na-kd

 • Skrevet: 11.09.2017
 • Klokken: 21:50
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 2

We all have souls of different ages

"Soon you´ll realize that many people will love the idea of you, but will lack the maturity to handle the reality of you." - Reyna Biddy

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Genser // Na-kd - Calvin Klein Jeans

Øresus

Vil gjerne ha tilbakemelding på om dere foretrekker å lese tekstene selv eller om jeg skal gjøre flere slike videoer hvor jeg leser de for dere, eller om dere vil ha en blanding? Håper å få tatt flere bilder også, som jeg gjorde før, men 15kvm og det å bo i en by du helst ikke vil syntes, for ingen vil syntes her, her er vi alle bare like og sånn skal det visst være, og da blir det litt begrenset med muligheter til å ta bilder, but I will find a way, savner det veldig, og vet jo med meg selv at et innlegg føles lettere å lese, og bedre om det er passende bilder til også. Love you all mucho

Skjønnlitteratur, ikke fakta.

"du elska meg jeg elska deg du var alt alt alt og jeg var alt alt alt men det var ikke nok og kanskje var det for mye jeg vet ikke hvem av oss som ga opp først eller jo det var du og det var der det gikk skeis eller kanskje gikk det skeis for lenge siden kanskje var det min feil kanskje var det ingens feil kanskje var det bare det at det var faen så ekte men ikke rett og det er en av de mange tingene vi aldri vil få svar på men nå har jeg funnet ut at det er best sånn her vi måtte hvert til vårt gå egne veier jeg på den ene siden av jorda og du på den andre hjerteknus på hver vår kant savna hverandre inn i solnedgang og soloppgang fyllesnakk og edrue kvelder netter dager tilbake i tid tilbake i dine armer i all hemmelighet med dine fingre i ett med mine oss to du og jeg brutte løfter og store ord hat og elsk i en og samme følelse"

"men før delte vi alt og nå deler vi ingenting og jeg ville så gjerne ringe deg den dagen jeg falt i trappa så vi kunne ledd sammen sånn vi gjorde før det var jo tross alt det vi gjorde best der vi lå med hjertene på utsiden og med bena tvinnet inn i hverandre men så har jeg ikke nummeret ditt og du har ikke mitt selv om jeg kan det utenat og noen ganger når noen spør er det ditt jeg tar meg selv i å skrive ned for så godt kan jeg det faktisk bedre enn mitt eget og jeg er ikke en som pleier å huske numre og vi har jo blokka hverandre for lengst og takk gud for det egentlig men det siste jeg husker av deg er den kvelden ingen av oss husker stort mye av da vi så på hverandre sånn sånn vi alltid så på hverandre før med de blikkene vi kun har for hverandre kanskje er det en av de få tingene som aldri vil forandre seg vi fortalte hverandre akkurat litt for mye men ikke nok og kysset akkurat litt for lenge og da du våknet dagen etter hadde du ny kjæreste var det ikke du som sa at du aldri kom til å finne ei som meg senest kvelden før men kanskje er dette også en av de få tingene som aldri vil forandre seg du holder ikke ord og kanskje er hun ikke som meg og kanskje er det akkurat det du trenger akkurat som jeg trenger noe annet enn deg og i morgen tar jeg ett skritt videre i livet og da skulle du vært her litt likevel pustet meg i nakken i stedet for denne vinden som er så mye kaldere enn pusten din og du skulle fortalt meg at dette dette skal gå fint men så er du ikke her og vi deler ikke slikt lenger vi deler ingenting og det er så fucka for før delte vi et helt liv selv tannbørste delte vi og nå gratulerer vi ikke hverandre med dagen på facebook engang og jeg tror kanskje ikke vi er venner der heller tenk det før var du min verden og jeg din vi kretset rundt hverandre og nå har jeg gått meg vill og vet ikke helt hvem eller hva jeg er uten deg og hvordan skal dette gå for hvordan har du det egentlig har du også alle disse tankene er det ikke rart hvordan alt forandrer seg men jeg skal klare meg jeg jeg skal tvinne mine egne ben inn i mine og jeg skal puste meg selv i nakken eller kanskje ikke akkurat de to tingene men jeg skal ha hjertet på utsiden men med skuddsikker vest denne gangen og jeg skal le høyere enn vi lo og jeg skal fortelle meg selv at dette dette skal gå fint det for det skal det jeg skal klare meg jeg og tenk at jeg plutselig en dag skal møte et menneske jeg skal dele resten av livet sammen med hvor fint er ikke det for jeg har møtt min første kjærlighet men har jo enda den siste igjen og det er jo den som er selve livet"

Vlog: Mitt lille eventyr

 • Skrevet: 03.09.2017
 • Klokken: 22:10
 • Kategori: Video

God søndag, mine gull! Håper den og helgen har vært og er avslappende og fin♥

Endelig har jeg fått smadret sammen små-klippene jeg filmet da jeg i sommer veldig spontant pakket med meg telt og sjel og reiste til Lofoten og Tromsø. Bildene kan dere se her forresten! Videoen er delt opp i to deler; frem til 1.51 har jeg lagt vekt på det vakre ved turen og Norge, naturen og landskapet, mens fra 1.51 og utover går det mye i de klippene som egentlig kun burde ses av mine øyne, men som jeg syntes er like viktig å dele, fordi en naturligvis ikke alltid ser like oppegående ut, med lite søvn, ingen sminke, dusj eller lignende, og gopro har en tendens til å fange opp nettopp dette veldig lite flatterende, men også veldig morsomt. Beklager hvis videoen er veldig rotete, grunnet minimalt med lademuligheter måtte jeg benytte meg av mobil, gopro og kamera, så også nå at det er noen klipp jeg i all hasten glemte helt.. men jeg håper dere uansett får et godt innblikk i hvordan turen min var, og blir inspirerte og motiverte til å utfordre dere selv til å gjøre noe dere har drømt om lenge. 


Tannhjulet - kvalitet - 720pHD for bedre kvalitet​

 • Skrevet: 03.09.2017
 • Klokken: 22:10
 • Kategori: Video
 • Kommentarer: 0

Ukens siste

 • Skrevet: 01.09.2017
 • Klokken: 11:30
 • Kategori: Hverdag

Endelig fredag!! My favorite day evah. Hvordan har dere det? Håper dagen er solfylt på alle måter.

Denne dagen symboliserer så mye godt, for meg er det ukens siste dag med trening, for mange er det forståelig at det høres merkelig ut, for som oftes er trening ved siden av skole og jobb en selvfølge, men for meg er det noe så stor at det gir meg samme følelse som dere føler når dere er ferdig med en travel uke med skole og/eller jobb og endelig har en fri dag eller tre, og jeg kan innta helgen meg goood samvittighet, noe vi kan uansett om vi har trent, vært på skolen eller i jobb, eller ei!! viktig, viktig, noen ganger er det nok i seg selv å holde seg i live, og det første jeg skal gjøre etterpå er å handle inn chips og sjokkis og i kjent stil rulle inn i fredagskvelden og helgen, og se hva den har å by på.

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with MOLDIV
 

 • Skrevet: 01.09.2017
 • Klokken: 11:30
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 0