Rikke Gunnersen

De som har og er hele hjertet mitt

 • Skrevet: 10.10.2017
 • Klokken: 21:30
 • Kategori: Kjærlighet

Åh, for en helg dette har vært! Hjertet mitt er så overfylt av kjærlighet at jeg ikke helt hvor jeg skal gjøre av alt sammen. Hvordan har deres helg vært og hva har dere funnet på? Håper den har vært fin, og at mandagen ble alt annet enn blå.

Denne helgen har vært fylt med så mange livsviktige øyeblikk, både med familie og venninner. Jeg føler meg virkelig som verdens heldigste skapning, og unner dere alle å føle på det samme, det viktigste i livet er jo de vi deler det med, det er de som gir livet mening når alt annet ikke gjør det. Vi har kost oss med alt for mange godter, men her i huset blir det jo aldri for mye, hehe, med spill og frostrøyk, gode, store og lange frokoster, og med dukkehus og med trampoline, med høstfarger og med hverandres selskap. Er det en ting jeg er heldig med i dette livet, så er det alle jeg får leve sammen med, de fyller hjertet mitt med liv og kjærlighet igjen, de lurer frem latteren, den som gjemmer seg i hjerterota, den ukontrollerte og genuine, de minner meg på at livet, det er kanskje ikke så verst likevel, og at jeg må bli her i helst 80 år til.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with b1 preset
Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with b1 preset
Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with b1 preset

 • Skrevet: 10.10.2017
 • Klokken: 21:30
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 4

Weekend snapshots

 • Skrevet: 24.09.2017
 • Klokken: 21:15
 • Kategori: Kjærlighet

God søndag, mine fineste blomster! Tenkte bare titte innom for å ønske dere en fin kveld og for å høre hvordan helga deres har vært?

Min helg har vært spontan og akkurat sånn jeg håpte den skulle være. Fikk møtt kusine med samboer i Oslo, da vi var en snartur innom østlandet, all tid er bedre enn ingen tid, er alltid så utrolig godt å se de igjen, gleder meg til å ta turen til bartebyen igjen for å besøke de, veldig snart. Ellers har helgen gått til god mat og familie, blir så god ivaretatt, så mye kos på engang. Gjorde også noe veldig drastisk med håret, it´s been a long time coming, men tilvenning trengs i en god stund fremover, hehe, gleder meg til å vise dere mer. Planen var å ta turen hjem i går, men da nsb once again let me down, ble det enda en kveld og morgning sammen med gjengen min. Men nå er jeg hjemme igjen, og har jeg akkurat blitt plukket opp, og skal tilbringe de siste timene av helga langt til skogs, hvor film står på planen, før en ny uke starter i morgen, håper den går over all forventning for dere. Ha en fin kveld, mine skjønne♥

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

 • Skrevet: 24.09.2017
 • Klokken: 21:15
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 0

Å eksistere

 • Skrevet: 11.09.2017
 • Klokken: 21:50
 • Kategori: Kjærlighet

"It´s a beautiful thing to have lungs that allow you to breathe air, and legs that allow you to climb mountains, and it´s a shame that sometimes we don´t realize that that´s enough."

Processed with VSCO with a6 preset

Tenk at øynene mine lukker og åpner seg akkurat når jeg vil at de skal det, blunker synkront. At fingrene mine beveger seg over tastaturet, i takt med musikken som balanserer, fletter seg inn i alt annet jeg holder på med, på en og samme tid, uten at det føles ut som en eneste anstrengelse, tanke. At bena mine bærer meg som en selvfølge hver eneste dag, jeg er så heldig. At ryggraden holder meg oppe, den er kanskje tøyd og bøyd i alle mulige retninger, noen ganger til bristepunktet, men den har ikke knekt helt enda. Hjertet slår og pusten er der, jeg blir liggende å se på magen som beveger seg rolig og behersket. Hele kroppen min, hodet, hver minste lille del av meg, hver minste og største bevegelse, styres av meg, tenk at jeg, som kun er en liten rekvisitt i den store verdenen, har kontroll over noe så viktig, noe så stort, i det minste for meg. Ansvaret hviler på hjernen og alt som er i den, tenk det, noe så beundringsverdig, men vi glemmer det helt, midt oppi alt det andre, vi tar det for gitt, det at det er en stor nok serier, det å eksistere. Det at hjertet dundrer under hud, ribbein og alt som finnes i oss, det at det tillater oss å føle, alt fra en bunnløs, iskald sorg, til varme sommerfugler i magen, det at hjernen er vårt hovedkontor, vår viktigste medspiller, at vi kan gråte og le, snakke og lytte, lukte og kjenne. Tenk så spennende, fascinerende det er å være i live, leve, det å være et menneske, tenk så skjøre vi er, det handler om sekunder, sekunder som forandrer alt. Fysøren livet er frydefullt skummelt.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Kjole // Na-kd

 • Skrevet: 11.09.2017
 • Klokken: 21:50
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 2

Takk

 • Skrevet: 30.08.2017
 • Klokken: 21:00
 • Kategori: Kjærlighet

Processed with VSCO with a6 preset

Åhh. Jeg ha´kke ord as. Dere klarer det hver eneste gang. Jeg er så overveldet og rørt. Hvor fantastiske er ikke dere da? Jeg er så utrolig heldig, takket være alle dere og de jeg har rundt meg, fyttikatta. Hjertet mitt bobler snart over. Det er jo ikke dere som skal takke meg, det er jeg som skal takke dere!! For at dere tar dere tid til å lese bloggen min og alt det innebærer. Jeg har fått så mange fine meldinger de siste dagene, fra så mange takknemlige og vakre vesner, og det gjør meg så utrolig rørt, for det er jo derfor jeg gjør dette, for å røre noe i dere, treffe på rett sted og være en heiagjeng på veien, men det er så surrealistisk at det og jeg faktisk får lov til å betyr noe for dere, at det jeg gjør får lov til å endrer noe i dere. Dere gjør livet så godt å leve. Dere er så gode, reflekterte og kloke, så hjertevarme og store mennesker, tusen, tusen takk, for alt dere er for meg.

Processed with VSCO with a6 preset

 • Skrevet: 30.08.2017
 • Klokken: 21:00
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 0

Ei hånd å holde i

 • Skrevet: 20.08.2017
 • Klokken: 20:45
 • Kategori: Kjærlighet

Denne helgen har jeg kost meg i hovedstaden, som vanlig i godt selskap, både av venner og familie. Tre av mine favoritter har hatt bursdag, alle på hver sin dag. Det finnes ingen større gave enn å gi, det fikk jeg igjen bekreftet. De ble så glade, og derfor ble jeg så glad. De overøser meg med så mye kjærlighet at jeg nesten sprekker i det jeg må tusle ut døren for å reise videre til andre favoritter. 

 

"Tante Rikke. Tenk at jeg, som ikke er stort mer, enn bare et menneske, med to ben å gå på, et slående verkende hjerte, med en ryggrad tøyd og bøyd, tenk at jeg får leke superhelt, å være tryggheten deres, en hånd å holde i, en stemme å sovne til, min livs viktigste oppgave, og største ære."

 

Processed with VSCO with a6 preset

 • Skrevet: 20.08.2017
 • Klokken: 20:45
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 2

No reason to stay, is a good reason to go

 • Skrevet: 14.08.2017
 • Klokken: 21:00
 • Kategori: Kjærlighet

Nå ligger jeg rett ut i sengen etter jeg as always har stappet i meg en hjemmelaget burger, mens jeg ser på Emrace som er en dokumentar om å trives i kroppen sin, passer ypperlig! Hehe, kan umulig være en tilfeldighet. Men fysøren som jeg har fått dilla på dokumentarer for tiden, så mye vi har å lære!! men det kan vi ta en annen dag. Heii forresten, alle mine superstjerner! Hvordan har dere det?

De siste dagene har jeg befunnet meg i København, sammen med en av mine gode venninner. Vi bestilte billetter og hotell natt til onsdag, og satt på flyet allerede torsdag, noe som tydeligvis har blitt min nye greie, og det er noe jeg så slettes ikke klager på, og det er ikke noe jeg vil endre med det første, selv om økonomien har sine protester, men jeg velger å overse de, late som jeg ikke hører, og heller ta konsekvensene ved en senere anledning, lever tross alt bare en gang, så vidt vi vet i hvert fall, så da gjelder det å føle seg levende så ofte man kan.

Processed with VSCO with b1 preset

Det ble noen utrolig fine dager, vi koste oss fra morgen til kveld, og veldig uforventet hadde vi også tidenes hotell. Du København, du København, du er jammen fin du! Dere kjenner jo til min kjærlighet for storbyene, og hvordan jeg plutselig finner tilbake til den jeg er, og det var intet unntak denne gangen. Så mange mennesker, så mange forskjellige mennesker, med forskjellige stiler og måter å inspirere på. Så mange sykler, så sabla mange sykler, og det fineste ved det er at det ikke er disse raske, lette og svindyre syklene vi vil ha i Norge, det er de gamle, de med sjel og kurv, de som bærer de unge og de eldre, jeg ble søren så forelsket.

Processed with MOLDIV

Også så mange fine butikker, med fokus på kvalitet, så mange fine bygninger, så mange kule løsninger, utstillinger, så mye god mat, selv for oss veganere/planteetere, og for venninnen min som har cøliaki, skulle tro det ville bli en større utfordring å finne mat vi begge kunne spise, men det ble heldigvis en suksess. Jeg kunne blitt der i noen tiår til, vil smake på alt sammen, det gleder meg så mye, blir som et lite barn. Dere skulle smakt pannekakene.. og snickersen.. og bountyen.. og kjeksen.. og juicen.. og burgeren.. og generelt bare alt sammen, fyfela, give me more!! Jeg føler at København, som mange andre land og hovedstader ligger foran Oslo og Norge, selv om Oslo ligger like i hælene er det enda noen steg igjen, men jeg håper vi kan la oss inspirere og vokse.

Enda en vellykket spontan-tur krysset av på lista, og det blir nok ikke lenge til jeg tar turen dit igjen. Som vanlig er det en kontrast å komme hjem, natt til i dag ble en natt jeg hadde mine tvil på at jeg skulle komme meg igjennom, selv noe så enkelt som å puste ble en utfordring, og det var ingenting jeg ville mer enn å ligge i armene til en av mine kjære, men jeg kom meg igjennom, akkurat som du, og det skal vi klare i natt også, morgendagen kan bare komme, så skal vi gjøre det beste ut av det, og plutselig har det gått så mange dager til at det er tid for å rømme litt igjen, til en annen by, jeg gleder meg allerede.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with MOLDIVProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with MOLDIVProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with MOLDIVProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Processed with MOLDIV
Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with b1 preset

It´s been real Køben, it´s been real, takk for at du ga meg en pause, og takk til selskapet mitt; av og til raknar livet heilt, frå topp til tå og tvers over, men så har ein desse menneska, som på magisk vis, syr og lappar alt saman igjen, som om dei aldri har gjort anna. @fri_poesi, kh

 • Skrevet: 14.08.2017
 • Klokken: 21:00
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 6

Mitt lille eventyr

 • Skrevet: 03.08.2017
 • Klokken: 21:00
 • Kategori: Kjærlighet

Fra å ikke klare, fra å ikke orke å leve mer, fra å trygle de som elsker meg høyest om å få slippe taket, spørre de om de ikke bare kan klare seg uten meg, som om jeg aldri fantes, så de kunne levd et liv uten meg, uten sorg. Fra å være ferdig med livet så alt, alt for ung, til å nå ville leve for alltid. Det er enda øyeblikk, når kroppen ikke tillater mer, og hele meg verker, hvor alt føles meningsløst og jeg vil gi opp det hele, men denne sommeren har endret meg, for tre uker siden så jeg meg ikke for da jeg gikk over veien, nå ser jeg meg for to ekstra ganger, livredd for å dø, for jeg vil ikke dø, jeg skal ikke dø, jeg vil jo leve for alltid.

For et eventyr dette ble, noe som for mange er så lite, men som for meg ble så stort, det å reise på tur alene, selv bare i eget hjemland, for å vise meg selv og verden at jeg skal klare meg, det også alene, for å minne meg selv på hvem jeg er og hvor jeg skal. Strond independent woman who don´t need no man. Jeg trodde jeg hadde mistet meg selv fullstedig, og i noen år gjorde jeg kanskje det, men så fant jeg meg selv med familie og venner i ryggen, alene mellom bakker og berg, flo og fjære, herda for egen svettelukt, med utedoer uten mye til papir og såpe, møkkete klær og insekter, uten dusj og dekning, med midnattssol og regn, og sekunder mellom tårer og lykkerus. Jeg har sakte, men sikkert begynt å gjøre drømmer om til virkelighet, leve livet litt igjen, nå som jeg kan, for sykdom, hjerteknus og alt det hører med har vært en del av livet mitt i snart ni år, og det kommer det til å være i en god stund til, men ikke søren om det skal få stoppe meg noe mer, gonna live my life, syk eller ei.

Processed with MOLDIV

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte, eller om jeg bare skal la bildene tale for seg selv, men noe må jeg jo fortelle, men skal holde det så kort jeg kan like that´s ever gonna happen, så det ikke blir så uinteressant for dere å lese.

På mandagen bestemte jeg meg for å reise på tur alene, da det var dårlig vær på Hardangervidda, da den egentlige planen var å sykle Rallarvegen. Jeg fikk med meg at det var strålende vær i nord, og på et blunk hadde jeg bestilt meg enveis billett allerede på torsdag. Før jeg visste ordet av det satt jeg på flyet, og som flere tilfeller på turen, startet jeg det hele med en liten flause; da jeg skulle åpne vannflasken min, en sånn med sugerør, sto det plutselig vann helt opp til taket, no joke, det må ha lagt seg vann og trykk i sugerøret, jeg ble klissvåt, det drypte fra taket, rant fra veggen, og de bak meg fikk det så klart med seg, og fikk seg nok en diskré, men god latter, noe jeg også gjorde, etter jeg i kjent stil prøvde å late som det hele ikke skjedde.

Processed with MOLDIV

Etter en alt for dyr taxitur fra den minste flyplassen jeg noengang har sett, Leknes, kom jeg meg endelig til første overnattingssted, og det var altså så mindblowing at jeg faktisk ble der hver natt. Jeg var så utrolig heldig med været, stedet, livet, alt. Til tross for at jeg ikke var fremme før nærmere halv elleve, fikk jeg være vitne til den vakreste solnedgangen jeg noengang har sett, som varte helt frem til midnatt.​ Av alt det vakre jeg har sett so far in my life, så er dette det vakreste. Det å få sovne til noe så rått, er noe av det fineste jeg har fått gjøre.

Processed with MOLDIV

Det å våkne til lyden av havet som slår mot land, sauer som tuslet forbi, og gårsdagens sand mellom tærne, det gjør noe med deg.

På fredag besøkte jeg Hauklandstranda, helt nydelig, var som å være i syden, hvis vi ser bort i fra temperaturen på vannet. Klok som jeg er valgte jeg å starte på fjellturen på dagens varmeste tidspunkt 12:30 - 15:30, så det ble en varm, svett og andpusten tur, men også veldig, veldig fin. Dette var min første topptur og ble derfor litt utfordrende, med tanke på den lite velfungerende kroppen jeg bærer, men det var  gøy å nå toppen, helt til jeg kom på at jeg måtte ned igjen også, og ikke minst mestringsfølelsen som fulgte, og så uvirkelig vakkert det var, det var så mange ganger jeg var på gråten over hvor fin denne jorden er, og ikke minst Norge.

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

Da kvelden begynte å nærme seg bestemte jeg meg for å gå tilbake til Uttakleivstranda, dette var egentlig ikke planen, så derfor hadde jeg pakket ned telt og most det hele sammen i sekken igjen, så den måtte jeg bære både til og fra, gjennom en litt for mørk og litt for lang tunnel og forbi heldiggriser i bil, men selv om det var tungt, var det også veldig gøy å utfordre kroppen på denne måten, både med topptur og bæring av sekk, jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle klare det, og det ble jo så klart mye tårer i løpet av turen, det er jo ikke bare fryd og gammen, men siden jeg var alene kunne jeg ikke annet enn å bare ta meg sammen og reise meg igjen, og belønningen var like stor hver gang.

Processed with MOLDIVProcessed with MOLDIV

Lørdag var jeg så heldig å få skyss av godt selskap til Svolvær, der kajakk sto for tur. Jeg dro med en instruktør, en fransk familie og et amerikansk ektepar, for en koselig gjeng vi ble, og for en tur vi hadde. Så hyggelige mennesker jeg ble så godt som glad i, de satt sånn pris på det fine vi hadde rundt oss, de minste ting ble spennende og vakkert, store, og det er så godt å være omringet av folk som setter pris på slikt. Natur og Norge på sitt aller vakreste, fire timer ute på havet, med en lunsjpause på en strand, denne gangen også med hvit sand, det må være noe av det beste som finnes. Det var Lofoten Aktiv som arrangerte, noe jeg bestilte før jeg dro, og anbefaler dere virkelig å bruke disse om dere tar turen, dette er så klart ikke sponset, jeg ønsker bare å dele gode erfaringer, for denne var utrolig god, instruktøren var så hjertevarm, tok så godt vare på oss alle, mennesker som det håper jeg det finnes flere av.

Processed with MOLDIV

Planene etter kajakkturen var egentlig å bli i Svolvær og telte ved en strand som heter Kalle, men da jeg kom dit og hadde blitt sluppet av igjen var jeg så heldig å bli kjørt av familie som også hadde brå-bestemt seg for å ta turen, satt jeg med ned, åpnet en pose popcorn, og fant fort ut at for denne slitne kroppen og sjela, føltes det av en eller annen grunn ikke rett å bli der, så jeg valgte derfor å igjen ta turen til Uttakleiv, Leknes. Det er jo noe med det, det når du har funnet et sted som tar pusten fra deg, og derfor er få ting som slår det. Ville jo at siste natt i Lofoten skulle bli like spektakulær som de andre, og besutningen viste seg heldigvis å være rett.

Processed with MOLDIV

Da vi atter kom frem, tuslet jeg nedover mot stranden for å igjen sette opp teltet, men akkurat da var jeg så sliten utmattet passer vel kanskje bedre å bruke i dette tilfellet, at jeg lot meg selv falle ned på ryggen, uten å løsne reimer på sekk, eller gjøre noe som helst, og der ble liggende å gråte i en god stund, før jeg fant nok krefter til å ringe mamma, i håp om litt motivasjon, og igjen få opp teltet. Mot alle odds gikk det denne gangen også, og med litt mat i magen, og alt av chipser og sjokolade foran meg, ble det også en veldig fin kveld, igjen med det mest utrolige jeg har sett foran meg, til lyden av havet, solen som aldri går helt ned, og en indre ro.

Processed with MOLDIV

Jeg har søster og tantebarn i Tromsø, så da jeg våknet opp på søndagen, og ikke hadde mye til liv igjen i meg og hun skulle hjem, valgte jeg å utfordre meg selv enda litt til, og bli med til Tromsø. Selv om det ble en vanskelig beslutning å ta, siden det ikke var sånn jeg hadde planlagt at turen skulle bli, og jeg har litt vanskeligheter med bryte planer jeg får for meg i hodet, men jeg kom frem til at det å bli med til Tromsø egentlig ikke kunne slå stort feil. Det er jo det som er så fint med slike turer også, at man kan ta det hele litt som det kommer, og få enda flere eventyr ut av det, noe det ble, for hadde jeg blitt i Lofoten hadde jeg nok reist hjem igjen mandag morgning. 

Processed with MOLDIV

Jeg ble sluppet av på en camping, noe som føltes ut som tidenes luksus, fordi den både hadde dusj og dekning, noe som ikke lenger var en selvfølge for meg, regnværet, kulden og plassering av telt i gjørme midt i en skog med insekter til randen glemte jeg helt i all luksusen. Kunne så klart ikke vaske håret, siden jeg da trolig hadde frosset i hjel, men det å få seg en varm dusj på kroppen, fyfela, det var til å igjen gråte av. De små gledene altså, de er så varme og givende. På denne campingen ble jeg i to dager, sammen med mitt trofaste lånte telt, havregrøten og lykken. Jeg utforsket Tromsø sentrum, og på kvelden tok jeg turen opp til Fjellheisen, hvor du får se Tromsø i panoramautsikt, og det var helt spinnvilt. Rosa fjelltopper med et snev av snø er ikke hverdagskost for oss østlendinger, og jeg ble sittende i flere timer, tror jeg aldri kunne gått lei. Siste natt sov jeg over hos søsteren min, som vi koste oss, og som jeg ble vartet opp, så godt å endelig få besøkt henne, fin avslutning på det lille eventyret.

Det viktigste jeg har lært på denne turen er ikke bare det at jeg kan ha det godt alene, at jeg kan klare meg og være sterk alene, men også det at det skal så lite til for å finne lykken, så få materialistiske ting må til, nesten jo mindre, jo bedre. Så klart, for eksempel; jeg vil ha klær som gjenspeiler og uttrykker den jeg er, men jeg trenger ikke tre forskjellige topper som nesten er helt like, jeg trenger ikke flere av samme ting. Det betyr ingenting i det store og hele, det er det vi har rundt oss som betyr noe, menneskene, naturen, så la oss ta vare på det, oss selv, hverandre og jorda. Jeg kan ikke huske sist jeg var så lykkelig og hadde det så godt med meg selv, og fysøren som jeg satt pris på de små tingene, det ble så store gleder.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Takk til Lofoten og Tromsø for alt de ble for meg ♥ og takk til alle som hjalp meg på veien, kjente og ukjente, evig takknemlig

 • Skrevet: 03.08.2017
 • Klokken: 21:00
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 4

Lately, dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at det var selve sommeren

 • Skrevet: 23.07.2017
 • Klokken: 20:45
 • Kategori: Kjærlighet

Tjoheii og god kveld i stuggu, til dere som er noe av det aller beste jeg vet! Bedre enn sjokolade til og med. Håper alt er bra med dere, at dere har medvind og at dere våkner opp og tenker at livet det er ikke så aller verst.

Jeg er kanskje ikke alene om overskriften? Eller.. jeg skulle jo egentlig ønske jeg var det og at dere har the time of you life og lever i sus og dus, og har tidenes sommer, ikke at jeg ikke har det altså, men jeg kan ikke tro hvor fort tiden går, spesielt om sommeren, og jeg blir like overrasket hvert år. Vi legger så mange planer, vi har alle så mange ønsker for sommeren. Jeg tror mange av oss nordmenn lever for disse fire månedene, vi går på autopilot, er i en form for dvale de andre åtte månedene av året, venter på sommer og at livet skal føles godt igjen. 

Processed with MOLDIV

Dagene går til å tenke på alt jeg skulle gjort, men aldri ender opp med å gjøre, vi mennesker avhenger jo av mestringsfølelse, og har det ikke like godt når begeret ikke er fullt, men alt er jo så mye lettere sagt enn gjort, men så er det jo egentlig bare å starte et sted. De går til en følelse jeg igjen og igjen prøver å beskrive, så jeg kan sette ord på den for både meg selv og dere andre som dessverre måtte ha den, men igjen blir ikke ord store nok til å beskrive følelsen av at en del av deg, en del du ikke tror bærer et navn, en del der langt inne i sjela et sted, mellom ribbein og hjerteslag, oppover ryggraden og opp til hodet, ikke lenger er der, som om en del av deg er borte, du må sørge en sorg over noe i deg selv som har gått bort, dødd ut, og du klarer ikke sette helt ord på hva den er eller hvor den ligger, så derfor blir det vanskelig å finne måter å fylle tomheten med.

Processed with MOLDIV

For det er tomhet det er, en følelse av at det hele er meningsløst, som jeg har skrevet om før, og jeg ønsker ikke skrive om det i dag, kanskje aldri igjen, for det er så sårt, det å føle det slik, for livet er ikke meningsløst, det nekter jeg å tro, og jeg nekter å føle det sånn her, men jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, hva jeg skal gjøre eller hvor mye jeg må skrive, føle, gråte, le, leve for at det ikke skal føles sånn mer.

Heldigvis blir også sommerdagene fortsatt brukt på familie og venner, det er jo tross alt de som holder liv i meg, kjærligheten er jo størst av alt, og kanskje er det den som er svaret på hvorfor livet ikke er meningsløst. Mellom øresus og hjerteknus, mellom tårer og fortvilelse, øynene er kanskje enda ikke helt der de skal være, men jeg ler endelig igjen som jeg før gjorde, jeg smiler mellom slagene, selv helt alene, hvis jeg ser over og forbi så lever jeg det beste livet jeg kan tenke meg, jeg får dele det med de beste universet har å by på, jeg får sove i sengen min hver natt, jeg er trygg og jeg får spise frokost, lunsj og middag, is til og med. 

Processed with MOLDIV

Jeg bestemte meg brått for å ta turen til storbyen, for å minne meg selv på hvem jeg er og hvor jeg skal, for å møte en kompis og for å dele den fineste sommerdagen med de som tar så godt vare på meg, både store og små. Endelig fikk jeg tatt årets første bad. Det er noe med sand mellom tærne og solbrent skuldre, en fregnete nese og salt i håret, sommeren sånn vi alle ser for oss at den skal være, de sjeldne og fineste dager, de som gir oss en hel sommer på en dag, de som gjør hver vinterdag verdt det, dager som denne.

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

Hver helg har siden sist som vanlig gått til venninner, ingenting er som varme kvelder og de lengste netter, hvor vi alle glemmer tid og sted, og bare har det godt sammen. Sist helg var jeg på eventyr med my partner in crime, og denne helgen var det godt å få samlet nesten hele gjengen før de alle drar tilbake til byene jeg drømmer om og studier jeg aldri får oppleve. Jeg kan ikke få sagt nok hvor heldig jeg føler meg over å ha så mange gode venninner, fra alle kanter, vi har hverandre alltid i ryggen, slår hverandre på stumpen når det trengs, kanskje til og med i fleisen, løfter hverandre opp i stedet for å dra hverandre ned og deler alt det verste og beste livet har å by på. De gir meg ungdomstiden jeg ikke fikk på selv bare en kveld. 

Processed with MOLDIV

Jeg håper dere alle har en en eller flere som dette, som gir livet mening, som du vet at alltid er der, uansett, noen å dele livet sammen med, for det er jo tross alt derfor vi lever. Og dere har alltids meg, jeg vil så gjerne være for dere det dere er for meg.

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

Lots of kjærlighet til dere

 • Skrevet: 23.07.2017
 • Klokken: 20:45
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 8

Frihet

 • Skrevet: 16.07.2017
 • Klokken: 20:13
 • Kategori: Kjærlighet

"og med det, var hun endelig fri"

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Bukse og jakke - Fjellreven // Sko - Nike // Bilder tatt av min tålmodige og flinke bestevenninne som never fails to make me lattermild, skulle ikke tro hun var så uerfaren med å ta bilder som hun er, proud, hihi

 • Skrevet: 16.07.2017
 • Klokken: 20:13
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 4

Lately, sommerdager med hjertevarmere

 • Skrevet: 09.07.2017
 • Klokken: 21:05
 • Kategori: Kjærlighet

Hålaa, mine fine, og god søndagskveld! Håper alt står bra til, at livet og hverdagen føles bra, og at dere har fine sommerdager♥

De siste ukene har jeg tilbragt med familie og venner, alt annet har blitt lagt på hylla, jeg kan ikke huske sist jeg trente eller ikke spiste godteri på kveldene, men sånn skal en sommer være med sine kjære, tenker nå jeg. Det har ikke engang vært rom for å sove alene, jeg har blitt passet på av både store og små, så mange fine hjertevarmere jeg har rundt meg altså. 

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

Vi har klirret i glass og i hjerter, danset på bord og stoler, hoppet på trampoline, spilt kubb og ryktet går, gått tur til fallent hus og hatt vannkrig, lagt oss både tidlig og sent, jeg har klart å bli solbrent som helst, og fått fregner på nesa jeg aldri har sett magen til. De varmeste sommerdager, vakreste solnedganger og det beste selskapet som finnes, og alt dette i en tid jeg har forsvunnet, rotet meg bort i meg selv, og ikke makter tanken på en fremtid. Takk takk takk, takk gud for kjærligheten, for familie og for venner, og øyeblikkene vi lager sammen, de som spesielt akkurat nå er livsviktige.

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

Jentene mine overrasket meg stort, de kan det å skjemme bort og få rikkisen på bena igjen, og selv uten å være på samme sted, klarer de å være der og pleie både hjerte, sjel og kropp. Girlsa mine altså, de overrasket med spa, og jeg fikk dele opplevelsen med et av de fineste selskapene jeg kan tenke meg; mamma, som de også hadde spandert på, og den eldste søsteren i flokken. For en ettermiddag vi hadde, og som vi koste oss og slappet av, jeg kan ikke huske sist jeg var så i nuet, og det var så godt å kjenne det at jeg orket å leve noen timer til, det å se kvinnene i mitt liv puste fritt og med ro i sjela, noen timer bare vi sammen med lykken. Jeg kan ikke tro hvor heldig jeg er, tusen takk til my army, my sistahs for tidenes suprise, det er ikke lenger noen tvil (ikke at det noengang har vært det); jeg er virkelig verdens heldigste jente. Så rørt og takknemlig.

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

Hva har dere gjort i det siste, og har dere noen planer fremover?

 • Skrevet: 09.07.2017
 • Klokken: 21:05
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 4

Weekends med mine superheroes

 • Skrevet: 23.06.2017
 • Klokken: 10:00
 • Kategori: Kjærlighet

Heii, mine flotteste blomster og vakreste solstråler! How u doin'?

Vimsekopp altså.. Har hatt det for travelt til å huske å dele bilder med dere fra helgene jeg har hatt med min fineste familie, det kjæreste jeg har. Tenkte det var på tide, og en gylden mulighet nå som det om få strakser er helg igjen, kanskje motiverer det noen av dere til å bruke litt tid på noen dere er glad i denne helgen. Min helg skal tilbringes med venner, som jeg gleder meg til å komme meg hjem for å se de igjen, da skal de klirre i både glass og hjerter.

Processed with MOLDIV

Tre helger tilbake samlet stor-fammen seg på det vakre vestland, vårt, i hvert fall mitt; sommerparadis, det vakreste og tryggeste stedet på jord, idyll så langt øyne rekker. Denne gangen droppet jeg flyet, og tok det heller tilbake til the old days med en roadtrip i rolige 10!! timer. Vi kan det å kose oss på tur altså, godt selskap og god mat gjør det til en lek. Hjemturen tok jeg og tvillingen på egenhånd, i vår nye gamle råskinn av en bil, Toyota Corolla, tror den er nesten jevnaldrende med oss, sitter så lavt i den at det er like før vi kjenner asfalten sneie stumpen, dere kan jo bare tenke dere Toyota'n Til Magdi ble spit flittig. Og Norge; you amaze me, so god damn fine!

Processed with MOLDIV

25 personer under samme tak er barnemat, vi pleier jo tross alt være fler si. Ikke for å glemme hundene. Kaos og støy blir plutselig til noe trygt og godt, og vi koser oss med uventet solskinn, dukkestue og alt den inneholder, kano, fjell og fjord, rebus og latterkramper, sene kvelder og tidlige morgninger. Det er jo nesten ikke til å tro hvor fint vi har det sammen, jeg blir så rørt og overfylt av kjærlighet. Verdens fineste dager, verdens fineste selskap, verdens fineste sted.

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

Helgen etter tok jeg turen til Trondheim for å skjemme bort the love of my life i forbindelse med hennes bursdag. Forresten, er det kun jeg som aldri går lei vindusplassen på flyet? Skjønner meg ikke på mennesker som velger å sitte andre steder, uansett hvor mye jeg har flydd, I never get tired of the wiew.

Startet feiringen med et pang, literally, rett fra flyplassen til gokart, og herremin, for en frydefull redsel! Jeg ble som et lite barn igjen, fant offisielt tilbake til adrenalinjunkien i meg, jeg var livredd og på gråten en god del ganger, så godt som hele tiden, men det er jo kanskje det som gjør det hele så gøy, så mange følelser på en og samme tid.

Processed with MOLDIV

Vi testet også ut Mat Fra Hagen, som tilbyr vegansk mat, og jeg kunne flyttet inn, altså.. de burgerne der, I can´t even.. mat-hjertet mitt er forelsket. På kvelden dro vi frem de høye helene, slang på oss finstasen, rotet frem syklene i boden, syklet om kapp med regnet og kom oss helskinnet frem til verdens beste pizza(bunn), datenight og en av mine favoritt-kvelder so far in my life. 

Processed with MOLDIV

Jeg kan ikke beskrive følelsen jeg hadde da vi tok hverandre i hånden, hev de opp i været i takt med musikken, på vei ned en av de alt for mange trappene på Downtown, med hodene hevet, dansemovesa løst i kroppen og med hjertet på utsiden.

Noen vennskap kan ikke beskrives, det er noe eget, noe livsviktig, som denne jenta er for meg. Hun vokser ikke bare med meg og har gjort det siden dagen jeg ble født, hun utfordrer meg også til å vokse alene, hundrevis av mil unna lever hun i meg, setter seg i ryggraden de gangene det føles ut som den er på nippet til å knekke, tvinger meg til å være the boss as lady hun mener at jeg er. Det å ha et menneske som kjenner deg bedre enn du kjenner deg selv, som har vært med på hvert eneste sekund av hver eneste dag, hvert øyeblikk, hver opptur og hver nedtur. Det er kanskje noe av det fineste i verden, det å ha et menneske som får deg til å glemme alt vondt, som har sett deg på ditt verste, men fremdeles syntes at ingenting er bedre enn deg. Det å ha et menneske som bare ved sitt nærvær får deg til å tro på at du kan beseire en hel verden, fordi du har det mennesket, som elsker deg høyest, uansett og alltid. Ingenting er bedre enn det, og jeg er virkelig verdens heldigste, som får dele hverdagen og livet sammen med this girl og alle mine. Hjertet slår, pusten er der, og det for og sammen med, og takket være alle de.

Processed with MOLDIV

Søndag var den offisielle dagen, bursdagsjenta var uviten om dagens planer. Vårt lille Trondheimscrew på fire girls og fire herrer samlet seg for god mat, hygg og kino. Jeg klarer nesten ikke vente med å dra tilbake, svevde på en rosa sky, livet har sjeldent føltes bedre.

Processed with MOLDIV

 • Skrevet: 23.06.2017
 • Klokken: 10:00
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 4

Lykke

 • Skrevet: 13.06.2017
 • Klokken: 21:30
 • Kategori: Kjærlighet

Her om dagen da jeg var ute og tuslet skrev jeg ned noen ting som gjør meg lykkelig, for jeg mener at lykke finnes, selv om det kun sitter i kroppen i noen sekunder, så kan jeg ikke beskrive følelsen noe annerledes enn lykke. Tenkte jeg skulle dele de med dere, selv om det så klart er veldig mye mer jeg skulle tatt med, det er ikke alltid like lett å komme på alt, og de tingene som utløser lykken forandrer seg med årstidene, og siden det nå er så godt som sommer, er det naturligvis de sommerlige øyeblikkene som blir skrevet om mest, siden det er de som sitter i kroppen akkurat nå.

Lykke for meg er

♥ Når noen får meg til å føle på det jeg trodde jeg aldri skulle klare og våge å kjenne på igjen, sommerfuglene jeg trodde hadde dødd ut for lengst, og når jeg innser at jeg kanskje ikke er så iskald på innsiden som det lenge har sett ut til.

♥ Når jeg egentlig skulle lagt meg for lenge siden, men ender opp med å (prøve å) shake like beyonce til favorittmusikken, og iherdig skrike med på innøvde refreng, med en ansiktsmaske som egentlig bare skulle vært på i 10 minutter, men som nå har blitt til 1 time.

♥ Når jeg er omringet av mennesker som minner meg på hvem jeg er, og som får meg til å glemme alt jeg ikke liker ved meg selv.

Processed with VSCO with a6 preset

♥ Når jeg snakker med mamma i telefonen og hun minner meg på hvor mye mer jeg er enn tankehavet som drukner meg de gangene stillheten blir for stor, og ensomheten setter seg i ribbena.

♥ Synet av smilene og lyden av latterne til alle de jeg er glad i.

♥ Når hele familien reiser fra alle kriger og kroker for å samles i vårt sommerparadis. Vi går som hånd i hanske, har det finere enn noengang, kjærlighet fra fingertuppene og helt ut til stortåa. Når ord ikke blir store nok til å beskrive hvor godt det er å være sammen.

Processed with VSCO with a6 preset

♥ Solen som varmer igjennom vinduet.

♥ Når jeg snakker med pappa i telefonen og han lurer på om jeg har glemt veien hjem og begynner å beskrive den, fordi han savner meg.

♥ Vårtegn, sommertegn, høsttegn, vintertegn og alt som hører med de.

Processed with VSCO with a6 preset

♥ Når jeg er på trening og klarer noe jeg aldri så for meg at jeg skulle klare da jeg først startet.

♥ Tryggheten i stemmen hans.

♥ Når jeg får holde tantebarna mine i hendene, når jeg kan kjenne de små armene deres rundt halsen min, som er nok til at jeg vil bli her litt til, om ikke for alltid. Tenk at så små hender, kan føles så store, at de minste hjertene varmer mest.

Processed with VSCO with 3 preset

♥ Mat.

♥ Når det er fredag og jeg i sann fredags-tradisjon kjøper sjokolade og chips, gjerne litt for mye, spiser det jo alltid opp uansett, kjøper kanskje noen blomster også, når fredags-følelsen melder sin ankomst og livet sjeldent er bedre.

♥ Når jeg bare blir sittende å titte, take in all in, mens venninnene mine gjør det de gjør best, synger, danser, skravler, skåler, og sola forsvinner bak fjellene, himmelen er en god blanding av blå, rosa og gul, og livet.. det går an.

Processed with VSCO with a6 preset

♥ Når jeg går ute, og innser jeg bare er en rekvisitt i den store verden, alle går og kjører forbi med egne liv, egne verdener, mens her går jeg, i min. Ingen vet hva som foregår i den, akkurat som at jeg ikke vet hva som foregår i deres. Det er noe fint ved det, at vi alle lever sammen, men samtidig helt alene.

♥ Når jeg facetimer med venninner i timesvis, og vi tilslutt ender opp med å ikke si noe, blir bare liggene på hver vår mobil, rydder eller ser på hver vår serie, gjør som vi ville gjort om vi ikke facetimet, ofte kan det til og med føles ut som vi er i samme rom, og alt føles litt mindre ensomt. 

♥ Lukten av sommer, ikke bare den som kommer med blomstene, alt det grønne og fuglekvitter, men den som dukker opp i det skyene forsvinner, asfalten er mørk etter regnet, og sola titter frem igjen.

Processed with VSCO with a6 preset

♥ Når alle er sammen, om det er familie eller venner, og vi akkurat der og da har det bra, fordi vi er sammen.

♥ Når jeg reiser for å besøke mamma og pappa i huset som før var farmor sitt, som automatisk bringer frem den lille jenta i meg, som tillater meg å puste som et barn igjen, le som et barn, sove som et barn, trygg og uviten om verden utenfor, blir tatt rett tilbake, til den gode barndommen, den med alle de fineste minnene. 

♥ Når jeg endelig besøker bestevennen igjen, som jeg har hatt siden mitt første åndedrag, bestevennen som alltid har bodd mange fjell i mellom, flere timer unna, men som alltid har vært nærmest. 

Processed with VSCO with a6 preset

Og sist, men ikke minst, de øyeblikkene hvor jeg tar meg selv i å puste dypt, og er fullstendig tilstede, og bare der, og tar meg selv i å være lykkelig, selv bare i sekunder, men lykkerusen, den setter seg i kroppen, den er kriblende og ekte, og den kommer ikke av materalistiske ting, den kommer når jeg er alene, eller når jeg er omringet av de jeg er glad i. Mest av alt så er lykke det å innse at det er noe jeg finner i meg selv sammen med de jeg har rundt meg, jeg trenger ikke mer, for kjærligheten er tross alt, alt.

 • Skrevet: 13.06.2017
 • Klokken: 21:30
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 2

Det er dette som er livet

 • Skrevet: 23.05.2017
 • Klokken: 21:25
 • Kategori: Kjærlighet

For en uke dette har vært!! Jeg ha´kke ord. Vet ikke hvor jeg skal starte.. eller om jeg i det hele tatt skal legge ved noe tekst, for bildene sier kanskje det meste, det er jo det som er så fint med bilder.

Nasjonaldagen har sjeldent vært bedre, vi startet det hele med champagnefrokost og dagen fortsatte i samme heidundrades fantastiske seil, som vi hygget oss, og så fint vi har det sammen. Som mange allerede vet er jeg tidenes 17.Mai elsker, det blir faktisk nesten litt flaut, men altså.. for en koselig dag da dere!! Jeg blir så rørt av å se så mange i gatene, at vi alle samler oss for å feire og hvor glade alle er, vi hilser og smiler til hverandre, det finnes jo ingen annen dag vi nordmenn gjør det?! God stemning fra morgen til kveld, mat, drikke og morsomme sprellerier. Det er så mye kjærlighet i lufa, åhh, nei.. den dagen er fin altså. Jeg var ikke i seng før halv tre, så skal si jenta tok det rimelig rolig på torsdag.Fredag tok jeg turen inn til Oslo for å feire ei av mine kjære, og det ble ikke noe mindre gøy der heller, som vi kan å kose oss, og denne natten var jeg ikke i seng før 06, skal ikke skryte på meg mye skjønnhet om dagen, for å si det slik, for denne søvnene man så sårt trenger har det blitt lite av, men uten tvil verdt det. De rundt meg liker å tulle med at jeg endelig lever ut ungdomstiden litt, bedre sent enn aldri si. Resten av helgen koste jeg meg med mitt lille crew, det finnes ikke bedre måte å våkne på enn barnelatter som kan høres opp til loftstua, og små skritt som tasser forsiktig opp trappen, for så å bli omfavnet av verdens godeste klemmer, og bli servert late som frokost på sengen. Åhh, så glad jeg er i alle rundt meg, altså.Hvordan har deres uke vært? Feiret dere 17.Mai, og ble dagen fin? Og fant dere på noe sprell i helgen? 
Håper uka som nå er i gang er solfylt på alle måter, og at dere har fine dager og øyeblikk, til tross for mulig øving til eksamen, jobb og alle hverdagslige rutiner. Nyt en is eller tre, i godt selskap, utrolig hva det kan gjøre. Tenker så mye på dere, loveu all.

Klemmer fra meg til dere!

 • Skrevet: 23.05.2017
 • Klokken: 21:25
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 2

Weekend

 • Skrevet: 30.04.2017
 • Klokken: 21:30
 • Kategori: Kjærlighet

Nyter dere sol og langhelg dere også eller, og har helga vært fin? Heldigvis en liten bonus-dag i morgen, det gjør godt, håper på sol da også! Hålaa forresten, vakreste solstråler, tenk å spre  mye varme og glede som dere gjør a! Tenkte bare titte innom med noen bilder fra helgen, så titter jeg innom igjen i morgen med en liten video fra påsken. 

Helga har vært fin, startet den med en liten tur til storbyen, unnet meg en liten hårklipp på Gevir (som er det eneste stedet jeg tør å klippe meg, jeg har en skrekkhistorie fra en frisør her i byen, og jeg tar aldri den sjansen igjen), og litt i overkant mye mat på Funky Fresh Foods, men jeg tenker jo som så at hvis jeg ikke blir fit av å spise sunt og trene en dag, så kan det umulig skade å unne seg noe godt en dag eller to (hva med fem, hehe) - la helg være helg, med god samvittighet (ha også like god samvittighet i ukedagene om du skulle binge på noe snadder, livet er for kort til å angre på noe som var godt). Rakk også en snartur innom venninner for et lite vors, de gjør virkelig godt for sjela alle disse jeg har rundt meg altså, åhh. I dag ble det en ordentlig norsk søndag med en søndagstur på sykkelen, hvordan det tilslutt ble 17km er for meg et under, har lagt som en slakt siden, og regner med jeg holder samme stil ut kvelden.
Håper dere har det fint! Tusenvis av hugs, og masse kjærlighet til dere.

 • Skrevet: 30.04.2017
 • Klokken: 21:30
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 2

Påsken 2017 - Trysil

 • Skrevet: 17.04.2017
 • Klokken: 20:30
 • Kategori: Kjærlighet

Nå!! føles det alt for lenge siden sist altså, og gjett om jeg har savnet dere. Lurer sånn på hvordan dere har det og hvordan deres påske har vært. Har dere det fint, og hva har dere funnet på? Nå er hverdagen rett rundt hjørnet, og det positive med det er at jeg igjen får mer tid til dere.

Herremin, bare ved tanken på å sette sammen bildene fra påsken blir jeg helt på gråten, jeg er virkelig helt håpløs, blir rørt av alt om dagen, haha, ta deg sammen si. Men jeg har bare hatt det så fint, og jeg kan ikke huske sist jeg hadde det bra, jeg blir så takknemlig for jentene mine som hjelper meg med å ta igjen ungdomstiden, vi har det så godt sammen, og generelt bare alle jeg har rundt meg, og for øyeblikk som disse, makes it all worth it, og det er ingenting jeg ønsker mer her i verden enn at dere også får kjenne på dette.De første dagene brukte vi på hverandre, vi hadde strålende sol og hele gjengen ble gode og røde i kinna, som vi gossa oss altså; vi spilte spill i timesvis, lagde mat sammen og stå i bakken, noe som resulterte i noe som kunne ligne en hjernerystelse, men sånt børster vi av oss. Fra onsdag av ble det fest fra morgen til kveld, literally. Mobilen havnet i do, en blødende finger, og jeg stiller enda spørsmål ved de farlig mange og store blåmerkene mine, men en ting er sikkert og det er at jeg aldri kan ha hatt det bedre. • Skrevet: 17.04.2017
 • Klokken: 20:30
 • Kategori: Kjærlighet
 • Kommentarer: 4
hits