hits

Rikke Gunnersen

Video - Get them calories in.

  • Skrevet: 21.03.2017
  • Klokken: 21:20
  • Kategori: Mat

Altså, jeg klarte bare ikke dy meg jeg, etter å ha snakket med ei av mine beste venninner, som hadde fått høre at hun burde kutte ut poteter og ris, godter og alt annet som er snadder og fint her i livet. Da tenner jeg på alle plugger med en gang, haff.. er jo ikke meningen, men blir bare så utrolig frustrert over hvor feilinformerte vi er, og at så mange heller vil være miserable bare for that summer body, people.. it ain´t worth it, i´ll rather see that glowing smile of yours, find that balance, sistahs. Finn sunnere (dvs, lite tilsetningstoffer, og så naturlig som mulig) alternativer for det du er så glad i, hvis du så absolutt vil ned i vekt, som kan smake så godt som akkurat det samme, om ikke enda bedre, gjør heller en livsstilsendring enn å kjøre på med dietter, de varer aldri evig. Så jeg måtte igjen slå til med tidenes mest uflatterende video, but it´s the truth, så jeg får bare ta meg som jeg er og prøve å se bort i fra det som skimtes i nesa, mens jeg tenker at I´m only human and thank god for that. Haha. Håper den faller i smak hos noen, fininger.

Mitt viktigste budskap: Do you boo, finn din egen balanse, og respekter andres meninger og erfaringer, men lag dine egne og stå for de. Agree to disagree, så lenge det fungerer for deg, og at du og kroppen din har det bra.


Tannhjulet - kvalitet - 720pHD for bedre kvalitet.

Otilie S

21.03.2017 kl. 23:11
Preach it!! Det her burde jo vært allmennkunnskap, men fy søren så mange som har misforstått dette grunnleggende konseptet. Heia deg og heia livsstilsendring fremfor dietter <3

Rikke Amalia

23.03.2017 kl. 19:31
Otilie S: Gulltuppa altså <3 Du er så herlig og gjør meg alltid så glad. Solstråla. Hihi. Heia deg, min kjære, du er toppen!