hits

Rikke Gunnersen

Hårklipp.

  • Skrevet: 08.09.2016
  • Klokken: 20:30
  • Kategori: Hverdag

​Hola, gullklumper! Har dere en bra uke? Tenk at det er fredag allerede i morgen.

På tirsdag ble det en liten dagstur til storbyen jeg snart håper å kalle for hjem. Ei litta tur til frissen for å frisse opp frisyren, og det var jaggu på tie, sa nå i hvert fall frisøren en god del (om ikke for mange) ganger.

Hellandussen, det er alltid like merkelig å ta det som nå har blitt den årlige hårklippen. Håret rekker ikke lenger over og forbi boobsa, til speilbildets forskrekkelse, hadde begynt å tro det ikke fantes noe under der, hehe. De unaturlige og bleke tuppene har endelig funnet plass i søppeldunken og hårets endestasjon er igjen god som ny. Digg digg digg.


Jeg har alltid vært mest komfortabel med langt hår, mye på grunn av mitt første møte med frisøren i 2010 - hei bob​. Men også fordi jeg føler det kler meg og mitt runde/ovale ansikt mest, eller.. andre har i hvert fall en tendens til å uttrykke at det er det som tar seg best ut på meg, spesielt de gangene jeg lufter tanken om å klippe meg, da får jeg alltid et streng nei. Så nå bestemte jeg meg for å klippe det litt kortere enn nødvendig, med en litt sånn "only liked me with long hair so I cut it" og "Short hair don´t care" attitude, hehe neiida, men joda - for andres meninger om ditt utseende skal jo ikke stoppe deg fra å gjøre det du ønsker og føler for, selv om det er helt fair å syntes noen kler noe bedre enn annet, så vil jo de som kjenner deg syntes du er vakker uansett, som mamma for eksempel, og kanskje noen andre en dag vil se meg som hun gjør, i samme lys uansett mørke, i hvert fall hvis jeg prøver å begynne å se det litt selv, for det er jo kanskje det vi utstråler som er det viktigste.Jeg klipper meg hos Gevir i Oslo.

Hvilken hår-lengde foretrekker du på deg selv, har du noen morsomme historier fra frisøren?
Menge klemmer fra meg til dere.

Henriette Celin

08.09.2016 kl. 20:40
Syntes du ble flott med kort hår jeg :-D

Rikke Amalia

08.09.2016 kl. 20:56
Henriette Celin: Åå, du fine, takk for såå koselige kommentarer til så godt som alle innleggene mine, setter så stor pris på de, du er så god!!

Henriette Celin

08.09.2016 kl. 20:58
SV: Bare hyggelig du <3

REBECCA HOLDER

08.09.2016 kl. 21:08
Det ble i hvert fall super fint :-) Jeg også elsket mitt lange hår før, og INGEN trodde jeg noen sinne kom til å klippe det - men for 1 år siden ble det visst kort - og det er jo faktisk utrolig deilig :D

Rikke Amalia

09.09.2016 kl. 17:22
REBECCA HOLDER: Åå, tusen takk for det :-) Så gøy at du klippet det og trives med det!!

Renie Landgraff

08.09.2016 kl. 21:28
Du kledde det, ble veldig fint :) Trives best med langt hår selv, men i fjor klippet jeg over halve lengden. Ble veldig fornøyd, men nå vil jeg veldig gjerne ha langt hår igjen :) Helt til jeg finner en ny frisyre jeg vil ha da, haha. Er ganske ubesluttsom av meg..

Rikke Amalia

09.09.2016 kl. 17:23
Renie Landgraff: Tusen takk, så koselig! Hehe, godt vi er fler som er ubesluttsomme. Da er det bare å spare til langt til blikket fanger en ny frisyre å drømme om :)