Rikke Gunnersen

Summerloves.

  • Skrevet: 13.06.2016
  • Klokken: 20:30
  • Kategori: Kjærlighet

For en helg, jeg er enda i et lite lykkerus av løøøve. Blir så alt for godt tatt vare på der borte, og koste meg glugg i hjel sammen med min fine familie, noen timer oppe hos mormor og morfar, gode samtaler med min gode tante, og hjertevarme, gøyale og viktige øyeblikk sammen med min bestevenninne og kusine, the love of her life, venner som jeg ikke har sett på alt for lenge og nye bekjente, for en bukett med fyrverkeri og store hjerter, for en vellykket feiring, og helg, ingen sommer uten en tur bort til mitt lille sommerparadis. Men , nå skal jeg hvile.
I det solen hadde rukket å gå ned, for så å stå opp igjen bak fjellene, i det musikken var på sitt høyeste og vi var omringet av god stemning og folk som danset, ble jeg sittende å snakke, har ikke selvtillit til å danse jeg vet dere, men uansett, så ble jeg fortalt noe jeg fant veldig, veldig morsomt, og med det, for første gang på lenge, begynte jeg å le, sånn sikkelig le, med den latteren jeg trodde jeg hadde mistet for lengst, den jeg trodde forsvant med han, den trillende latteren som kommer fra lengst inn i hjerterota, den som kun mine nærmeste kjenner til, den som når den først har startet, varer litt i overkant lenge, og det var så godt å le, og kjenne at jeg, jeg finnes der inne et sted fortsatt, jeg er fortsatt meg.
 

Camilla

13.06.2016 kl. 20:35
Så kjekt! :)

Rikke Amalia

14.06.2016 kl. 23:01
Camilla: Jaa, håper du hadde en fin helg! :)

Otilie S

13.06.2016 kl. 23:02
Ååh <3

Rikke Amalia

14.06.2016 kl. 23:01
Otilie S: luvu <3
Rikke Amalia

Heii, skjønne blomster! Jeg heter Rikke, og er 20 år. Med denne bloggen ønsker jeg å inspirere deg, gi deg et lite håp og vise deg at du ikke er alene. Jeg vil fortelle min historie, den syke jenta, med en litenskap for mote, og en kjærlighet for bilder. Et hat og elsk forhold til livet og alt det følger med.


Kontaktinformasjon:


rikkebloggkontakt@hotmail.com


Search

Bloggdesign

hits