Rikke Gunnersen

A Calvin and jeans kind of day.

  • Skrevet: 26.05.2016
  • Klokken: 21:09
  • Kategori: Hverdag

Akkurat nå befinner jeg meg i Oslo, og det finnes ikke bedre enn barnehender tullet inn i håret og uendelig med nusser på kinnet, jeg føler meg heldig, er så takknemlig for de jeg har rundt meg, ekstra mye etter året jeg nå legger bak meg, jeg gråter selv av barnetv, lettrørt i disse dager kan du si, hehe, takknemlig for at jeg får kjenne på en kjærlighet så sterk så det kribler i brystet, takket være min vakre og voksende familie, og takket være gode venner. 

http://vsco.co/rikkeamalia/​


Jeg unner dere alle å kjenne på det samme, om det så bare varer i sekunder, så vet jeg så godt selv, hvor livsviktig det er, så jeg håper dere har noe eller noen, som slår livsgnisten tilbake i dere, jeg tenker på dere, og heier, og hvis dere en dag skulle trenge meg, så er jeg her, som dere alltid er her for meg.
 

Henriette Celin

27.05.2016 kl. 01:01
Så bra du har gode folk rundt deg. Det er jeg så heldig å har selv <3

Rikke Amalia

29.05.2016 kl. 20:47
Henriette Celin: Så godt å høre!
Rikke Amalia

Heii, skjønne blomster! Jeg heter Rikke, og er 20 år. Med denne bloggen ønsker jeg å inspirere deg, gi deg et lite håp og vise deg at du ikke er alene. Jeg vil fortelle min historie, den syke jenta, med en litenskap for mote, og en kjærlighet for bilder. Et hat og elsk forhold til livet og alt det følger med.


Kontaktinformasjon:


rikkebloggkontakt@hotmail.com


Search

Bloggdesign

hits