Rikke Gunnersen

God helg!!

  • Skrevet: 20.05.2016
  • Klokken: 10:23
  • Kategori: Hverdag

Heihei, mine fine skjønninger!

"Vift med alle flagg. Norge er i raudt, kvitt og blått. Verda er i fargar. Bare rasistane er i svart og kvitt. Vift med absolutt alle flagg." Av Frode Grytten.

Tenkte bare titte innom for å ønske dere en god helg, og med et håp om at pinsen og 17. Mai feiringen ble like vellykket og kjærlig for dere som den var for meg. Jeg har kost meg glugg i hjel med de jeg er så glad i, og 17. Mai er en av mine absolutt favoritt dager, det er kjærlighet så langt øyet kan se. Jeg befinner meg akkurat nå i Oslo, det har jeg gjort siden tirsdag og jeg har det jo så fint her, godt selskap, god mat og et avbrekk fra hverdag og virkeliget, det gjør godt det, men snart går turen hjem igjen, heldigvis venter bursdagsfeiring og gode venner, så det blir nok ikke så verst det heller, hihi.

Bilder fra denne uka kommer på søndag, men hvis dere ønsker følge med til da kan dere følge meg på instagram, her, eller på VSCO, her.
Mange klemmer fra meg til dere!
 

Henriette Celin

20.05.2016 kl. 21:04
Nydelige bilder!

Godt at du fikk en så fin feiring. Jeg hadde selv en utrolig fin 17.mai, med tog, god mat, og tivoli med familien ^^

Rikke Amalia

22.05.2016 kl. 15:50
Henriette Celin: Tusen takk! Så bra du hadde en en fin dag!! :)
Rikke Amalia

Heii, skjønne blomster! Jeg heter Rikke, og er 20 år. Med denne bloggen ønsker jeg å inspirere deg, gi deg et lite håp og vise deg at du ikke er alene. Jeg vil fortelle min historie, den syke jenta, med en litenskap for mote, og en kjærlighet for bilder. Et hat og elsk forhold til livet og alt det følger med.


Kontaktinformasjon:


rikkebloggkontakt@hotmail.com


Search

Bloggdesign

hits