hits

Rikke Gunnersen

Uken som har gått.

  • Skrevet: 10.01.2016
  • Klokken: 21:17
  • Kategori: Hverdag

Tjohei, solstråler. God helg og god søndagskveld!
Tusen
, tusen takk for gode ord og støtte, dere er virkelig noen fantastiske, herlige sjeler, og jeg håper dere forstår hvor mye dere betyr for meg, og hvor viktige dere er.


Da er første den uka i dette året forbi, og året ser overraskende lovende ut, so far. Uka startet med mine sprudlende, vakre, vakre venninner, gaver, punsj, deilig mat og bursdagsfeiring, som vi koste oss, hihi. Ellers denne uka har jeg nytt vinterværet med to korte joggeturer, jeg blir så fascinert av hvor fint det er ute nå, minusgrader, rosa himmel og snø som laver ned, i det siste har jeg nytt det så mye at jeg ikke engang har rukket å ta opp mobilen for å fange øyeblikket, og for en gangs skyld har det vært veldig godt. Jeg fikk også endelig stumpen i gir så jeg gikk vasket dette lille bøttekottet, hurraa, og helgen ble fylt med jobb, besøk, sushi, jentekveld, vin og en tur ut, jeg har hatt det så gøy, og jeg sitter nok en gang igjen med en god følelse, takket være de rundt meg.

Hvordan går det med dere, og hva har dere funnet på denne uka og helgen?
Håper alt er bra, tenker sånn på dere. Håper dere har noen eller noe som tar vare på dere, holder dere gående, lurer smilet frem og varmer hjertene deres når dere trenger det som mest, noen som får dere til å føle takknemlighet og lykke, det unner jeg dere så høyt.

Mange klemmer, fra meg til dere. ♥

Åse

11.01.2016 kl. 12:09
Jeg leser alle innleggene dine fra mobilen, og da får jeg nesten ikke sett på bildene dine, hallo! Jeg blir så utrolig glad for å lese om at du er ute på joggeturer!! Det er jo huge, i hvert fall for meg. Haha, tror vi har byttet litt plass. Kan du, så kan jeg! Og kan jeg, så kan du!

Rikke Amalia

11.01.2016 kl. 22:25
Åse: Ahh, skal prøve lage de større i collager som disse! Hehe, de er ikke akkurat lange, men kommer meg i det miste litt utenfor døren, men nå tror jeg at jeg legger skoene på hylla litt igjen, ble litt for huge for meg også. Definitivt, håper du kommer deg opp og ut igjen snart, at kroppen er snillere mot deg og lar deg gjøre som du vil