hits

Rikke Gunnersen

Torsdag 10.12.15, klokken 13:29.

  • Skrevet: 10.12.2015
  • Klokken: 21:00
  • Kategori: Sykdom

Det går ikke så på skinner som det ser ut til, ligner mer en turbulent flytur, fare for styrt. Ikke misforstå, jeg har det veldig fint også, i overfladiske øyeblikk, svevende på en sky langt fra virkeligheten, men det er også de, de ekte, de øyeblikkene med bakkekontakt og ærlighet, de fineste i verden, mye å være takknemlig for og gripe dagen med, kjærlighet så langt øyet kan se, men det er også mye som skjuler seg bak disse hvite, lytte veggene, inne i dette lille bøttekottet, hvor julepynten og treet endelig har meldt sin ankomst. På godt og vondt, det skjulte altså, det er nesten så jeg ikke lenger klarer å skille forskjellene på en latterkule og en gråtkvalt klump i halsen, dominante jævler begge to, som kjemper om plassen i brystet mitt, en evig kamp mellom liv og død for sommerfuglene der inne, jeg kjenner det så brutalt hver gang en faller, og enda sterkere de gangene de klarer å våkne til liv igjen. 

Denne morgningen var god å ha, jeg tror den blir værende sånn her til kveldens mørke senker seg over himmel, rom og sjel, jeg trenger å bli liggende her, omfavnet av varmen fra dyna og de små lysene som henger nedover på veggen, den innestengte lukta forsvinner med duften fra telysene, kjøleskapet er fylt til randen, og julefilmene spilles flittig, jeg kan bli her en god stund til, liggende. Jeg vil ikke si det til noen, at jeg er sliten, nærmere utslitt, igjen, for det må gå bra denne gangen, jeg skal klare meg denne gangen, som alle andre.
 

Otilie S

11.12.2015 kl. 01:23
Det er lov å være sliten, Rikke. Det er greit å melde seg ut noen ganger, du trenger ikke alltid å være på topp og klare alt. Ta vare på deg selv, sånn ordentlig. Gjør de tingene som gir deg noe positivt og dropp alt som gir negative vibber. Du er viktigst, det er bare en av deg og du har bare en kropp, og den skal du leve med resten av livet, ikke bruk energi du ikke har. <3

Rikke Amalia

15.12.2015 kl. 14:29
Otilie S: <3

Åse

27.12.2015 kl. 23:53
Mente dette innlegget, ikke det nyeste.. Du vet. Hukommelsen er ikke der den var. Rart med det..