hits

Rikke Gunnersen

Kos til både helg og hverdag.

  • Skrevet: 18.09.2015
  • Klokken: 10:00
  • Kategori: Mat

Hei, og god fredag, fininger! Noen planer denne helgen?

I dag står jobb på planen, så får vi se hva fredagskvelden bringer, men før jeg setter i gang tenkte jeg at jeg kunne dele enda to små frokost/lunsj tips med dere, det har blitt i overkant mye mat her i det siste, men jeg håper det går fint, det er jo så greit å ha gode alternativer nå som helgen kommer og flere av oss har litt bedre tid til matlaging og kos. 

Havregrøt:
Havregryn
Vann
Fryste bær - bringebær, blåbær, rips, bjørnebær

Bland dette sammen i en kjele, rør og la det koke opp til det blir konsistensen du ønsker deg. Topp det med hva du vil, nok en gang finnes det få grenser.

Topping:
2 plommer
1 kiwi
1/2 banan
Rosiner
GranateplePannekaker:
Havregryn
Kanel
Vann

Du kan også tilsette flere smaker, som f.eks banan, honning, bær, mel, forkjellige typer melk, mel osv. Det eneste som gjelder er å smake seg frem, som sagt følger jeg sjeldent oppskrifter og hvor mye jeg skal ha av en ting, det er gøy å eksperimentere, en feil kan som oftes rettes opp.

Topping:
Banan
Kiwi

Her kan du ha på hva du vil, frukt, grønnskaker, kjøttpålegg, syltetøy, forskjellige typer ost eller ingenting. Husk at du ikke må handle stort inn hvis du tenker på å lage deg noe, som oftes har du noe i kjøleskapet eller på benken som vil fungere like bra som det som sto i oppskriften du fant på nettet, vi trenger ikke mye, for egentlig er vi mennesker veldig lette å tilfredstille, vi er bare så vandt med å ha så mye, at vi helt glemmer at vi klarer oss med bare litt.
  


Ha en fin helg, smukker. Nyt fredagen, endelig!
Klemmer fra meg til dere.
 

Missmommy.blogg.no

18.09.2015 kl. 10:30
Så nydelig det ser ut! Inspirerende blogg:) god helg!

Otilie S

18.09.2015 kl. 13:03
Hei fineste snuppa <3 Dette ser så godt ut!! Kunne jeg spurt om hvor telysholderen er fra? Sykt stilig! Håper du får en superbra helg :*

Rikke Amalia

18.09.2015 kl. 20:15
Missmommy.blogg.no: Tusen takk, så koselig! God helg til deg også! :)

Rikke Amalia

18.09.2015 kl. 20:16
Otilie S: Heihei, gulljenta <3 Det er så godt, hihi. Den er fra Søstrene Grene, men kjøpte de for snart 1 år siden, men de har nok noe lignende der enda, de har jo alltid noe fint! Du også, håper du klarer å fylle den med noe godt!!