hits

Rikke Gunnersen

Pizzatime.

  • Skrevet: 06.08.2015
  • Klokken: 09:44
  • Kategori: Mat

Grsdagens konklusjon: Pizza er ikke til for vre sunnkost, det er best snn det opprinnelig ble skapt, som det meste her i verden.

Heihei, alle fine! 
I det siste gr maten min for det meste i ekstreme mengder frukt, grnt og alt som hrer jorden til, tusenvis av kalorier, ikke farlige kalorier, det er en forskjell folkens, det finnes mange gode ogs. Men siden jeg enda ikke helt har lrt meg at jeg faktisk m spise enda mer enn s mye som jeg allerede gjr - craver jeg fortsatt alle disse tingene kroppen min er vandt til f i seg veldig ofte, som f.eks oljer og salt, for fr brukte jeg jo alltid olje og salt p f.eks potetbter, mens jeg n foretrekker ikke bruke det i s stor grad som fr. S til poenget - i gr hadde jeg s vanvittig lyst p noe knasende, salt og med dominante smaker, s da ble det en knasende pizza med spekeskinke. 



"Hmm, dette s da ikke ut som en vanlig, god fredagspizza" tenker dere helt sikkert n. Ja, nei, det stemmer det, for dette er en pizza laget av blomkl og brokkoli, jeg fulgte en oppskrift som jeg fant p denne bloggen, og ble faktisk positivt overrasket over resultatet, selv om det ikke ble optimalt ble det definitivt spiselig, og utenom to stykker som min kjre venn ville smake, s spiste jeg opp hele selv, hehe.

Pizzabunn:
1/2 brokkoli
1/2 blomkl
2dl speltmel, fullkorn (i den opprinnelige oppskriften brukes det glutenfri melblanding)
2dl havregryn (i den opprinnelige oppskriften er ogs dette glutenfritt)
Eggehviter fra to egg

Mitt tilbehr:
Tomatpur
Spekeskinke 
Asparges
Sopp
Paprika
Tomat
Mais
Chilli

Ovnen settes p 200 grader, s koker du brokkoli og blomkl som vanlig, hell ut vannet, etter s mose de med stavmikser (jeg brukte en blender). S tar du alle ingrediensene i en bolle, rrer det sammen til det blir en rre. S smrer du det utover et bakepapir - denne rren er egentlig til to pizzabunner, men jeg tok alt i en, s det er nok noe du selv kan bestemme. Stek frst i 15 minutter, etter s snu den rundt, og la det steke i 5 minutter, fr du tar den ut igjen, pfrer tilbehret, for s sette den inn igjen, i 15 minutter, jeg hadde den inne noen minutter ekstra.



Har dere noen gode mattips? 
Still gjerne flere sprsml! 
 

Kristi Pedersen

06.08.2015 kl. 09:45
den s veldig fancy ut da! :D hper du fr en strlende torsdag <3

Rikke Amalia

06.08.2015 kl. 09:48
Kristi Pedersen: Ha en strlende torsdag, fine!!