Rikke Gunnersen

Et pust i bakken.

  • Skrevet: 28.07.2015
  • Klokken: 19:47
  • Kategori: Mat

Endelig, en dag hvor jeg kan sette på meg den store og gode genseren, la den stramme bh'en ligge, droppe dusjen, flette håret, ha ullsokker på og bare ligge å slappe av i den store, gode senga mi, den er egentlig ikke så god, men i dag så, i dag er den det. Jeg hører på musikk, tenner lys, duftlys. Jeg trenger å være alene, stillhet, pusle med egne ting, som automatisk skyves til siden når det er noen rundt meg, serier, matlaging, rydding, bare sånne små ting vi alle liker og gjør best når vi er alene, noen av oss har også en person som er en del av oss, så å være med den personen er som å være alene det også, godt, avslappende, i en egen boble.
1/2 søtpotet (den var veldig stor)
4 poteter
Oregano
Dette tok et helt stekebrett, og jeg bruker ikke oljer eller salt. Jeg steker de i ovnen på 225 grader, til jeg syntes de er ferdig, jeg liker de godt stekt og litt crispy, så da tar jeg de ut av ovnen etter ca 30 minutter.

Dipp:
1 avokado
1 tomat
Litt saft fra en lime
Pepper

Anette

28.07.2015 kl. 22:06
det såg utrolig godt ut:)

Ha en riktig fin kveld <3

Rikke Amalia

29.07.2015 kl. 22:56
Anette: Det samme til deg <3
Rikke Amalia

Heii, skjønne blomster! Jeg heter Rikke, og er 20 år. Med denne bloggen ønsker jeg å inspirere deg, gi deg et lite håp og vise deg at du ikke er alene. Jeg vil fortelle min historie, den syke jenta, med en litenskap for mote, og en kjærlighet for bilder. Et hat og elsk forhold til livet og alt det følger med.


Kontaktinformasjon:


rikkebloggkontakt@hotmail.com


Search

Bloggdesign

hits