hits

Rikke Gunnersen

Påskeidyll.

  • Skrevet: 07.04.2015
  • Klokken: 22:12
  • Kategori: Kjærlighet

Heihei, alle fine, nå er det lenge siden!! Men det er vell dessverre sånn det har vært her inne i en god stund nå, huff.
God påske forresten, selv om den nå er omme! Jeg håper dere hadde en kjærlig og gøyal påske, det unner jeg dere alle. Hvordan var den? 

Guriland, siden sist er det kun en dag i notatene jeg ikke har fylt noe ut, noe som betyr at jeg har vært ute av huset nesten alle dager, fyttikatta, nå trenger jeg en pust i bakken. Siden sist har jeg sett en fantastisk russerevy, hjertet mitt brant og tårene rant av tristhet for å ikke være med, det hadde vært drømmen det, men jaja, jeg fikk nå se den i det minste! 
Jeg har også gått mange turer, med og uten venner, for andre korte turer, men for meg lange og store seiere, syklet har jeg også, vært i barnehagen til et av mine tantebarn for grilling og natursti, gjenopplevd barneminner ved å se på Bernard og Bianca med ei venninne, jeg har også vært på en liten bowlingdate med kjæresten min, usjamei, vi må bli flinkere på dissa datene altså.Også denne påskeferien da, jeg tror det har vært den beste noensinne, jeg har kost meg så masse, og hatt det så gøy. Jeg dro til Hemsedal for å tilbringe første helga sammen med en del av min fine familie, vi sto stort sett på snowboard i bakken, kusinen min gjorde så jeg endelig forsto litt av hvordan man står, nytt sola, spilt kort og nytt god mat, jeg koste meg glugg i hjel og er så takknemlig for at jeg fikk være med, jeg ville så slettes ikke dra hjem igjen. Resten av påsken tilbragte jeg hjemme med familien min, vi tok turen til Sverige for snowboard, grilling og påskegodt, det var nok en nydelig påskedag, vi har også vært i Sverige, på hytta til kjæresten min og kost oss med foreldrene og god mat. Lørdag pakket vi sekken og satt på oss joggeskoene, ut for å kose oss med pinnebrød og kvikklunsj, og bare nyte sola og det siste av snøen.Noen av bildene er tatt av mamma og kusinen min.

Alle dager har så klart ikke vært like topp, de dagene som har vært vonde har vært sikkelig vonde, en ordentlig kontrast, fra helt opp i skyene til langt, langt nede i mørket, fra å ville leve for alltid, til å ikke orke mer, klare mer, men sånn er det om jeg skal tørre å leve livet, det blir konsekvenser, men de er verdt å ta. Det er de øyeblikkene hvor jeg bare må innse at jeg ikke er den jeg var for 5år siden, kroppen min tåler langt i fra så mye, men den tåler mer enn for 1år siden, jeg må kaste inn håndklet når jeg gjerne skulle fortsatt lenger, jeg må lytte til kroppen, bena som er så slitne at de ikke lenger holder meg oppe, de mister balansen, men for en gangs skyld veier det gode over og alt i alt har jeg hatt det helt topp, men nå er nesa tett, hodet vondt og kroppen tung, så nå skal holde meg her, i senga mi, i en god stund.
 

Psyisksykjente

07.04.2015 kl. 22:18
Fin blogg, ta gjerne en titt innom min.

Iselin Renée

08.04.2015 kl. 14:07
Utrolig fine bilder :)

Rikke Amalia

25.04.2015 kl. 09:10
Iselin Renée: Tusen takk for det!

Rikke Amalia

25.04.2015 kl. 09:10
Psyisksykjente: Takktakk, det skal jeg gjøre!