hits

Rikke Gunnersen

Vinteren varmer den også, bare på andre måter enn sommeren.

  • Skrevet: 16.03.2015
  • Klokken: 21:08
  • Kategori: Kjærlighet

Heihei, alle mine fine.

I går tok jeg, mamma, pappa og kjæresten min oss turen til Hovfjellet, som ligger i Sverige, for å kose oss i den hjertevarmende vårsolen, med blendende snø, pølser på grillen, kjærlighet i luften og masse kos. Mens mamma og pappa måket seg plass til stoler og grill, og nøt utsikten, gjorde vi det samme, bare litt lengre oppe i bakken, med snowboard på bena, for en idyll, eller, hvis vi ser bort i fra en liten periode ned en bakke med knall, fall og tårer, så var det nok så idyllisk. Det er så fint med det, at vi som oftes glemmer det vonde i etterkant, for det fine er så fint at det tar over, gjemmer seg i hjertet og varmer det når vårsolen ikke lenger er der. Vi koste oss glugg i hjel alle sammen, pappa sto til og med på slalåm for første gang på 30år, det er jo ved å utfordre frykter, selv bare små, vi får de beste minnene.

Dagen i dag er på en helt annen skala, jeg har holdt meg i sengen, kroppen føles knust, helt ødelagt, så veldig, veldig sliten, klarer så vidt å smile. Overkroppen er verst, skuldrene, nakken, det er nok det som gir hodepine også, hundre muskelknuter, stølere og stivere enn en stokk, men det er så vanvittig verdt det, i går kan jeg leve på i lang, lang tid, minnene varer evig, mens disse smertene vil forsvinne gradvis etterverdt. 


(Noen av bildene er tatt av mamma, noe hun setter pris på at jeg legger ved, hehe)
 

Otilie S

16.03.2015 kl. 22:00
Åh, dette så mildt sagt veldig fint ut! Smilet ditt smitter, Rikke :)

Marie

18.03.2015 kl. 16:41
Elsker bloggen din! Du er så BRA! Er veldig glad for at du fikk oppleve en så flott dag. Da har du noe fint å se tilbake på når du inntar sengen igjen. Stå på videre søting! <3

Rikke Amalia

22.03.2015 kl. 18:57
Otilie S: Det gjør ditt også, fine, goe deg!

Rikke Amalia

22.03.2015 kl. 18:57
Marie: Tuuusen takk, fine, fine deg!! Ååååå