hits

Rikke Gunnersen

Spol tilbake.

  • Skrevet: 10.12.2013
  • Klokken: 17:16
  • Kategori: Sykdom

Hvis dere har noen spørsmål, om hva som helst, så er det bare å skrive de i dette innlegget, så skal jeg svare skriftlig eller på video om det ønskes.Hvordan skal jeg få tid til å gjøre alt, hvordan skal jeg få tid til å kjøpe gaver, lage kort, ake med venninner, leke(noen forblir barn i evig tid) i snøen, drikke kakao og se julefilm med kjæresten min, hjelpe mamma med julevasken og puste. Hvordan skal jeg få tid til alt dette, når alt jeg klarer å gjøre er å ligge i sengen.


Jeg savner å være liten, eller liten er jeg for så vidt ennå, men dere skjønner poenget. Jeg savner å glede meg til jul fordi julen var det beste jeg visste, det er den fortsatt, men det har blitt til at det er tanken på hvordan julen før var som gjør den bra, julestemningen jeg pleide å få, snøhulene jeg, tvillingbroren min og kompisene våre alltid lagde, snømennene og akingen med ødelagte bremser. Jeg savner å høre mamma rope at jeg må ut en tur til, for å børste av meg all snøen før jeg kommer inn, jeg savner å gå i ullgenser, stilongs og ullsokker langt opp til knærne.


Jeg savner å grave venninnene mine ned i snøen og ha snøballkrig, selv om det var strengt forbudt på barneskolen. Jeg savner å løpe til ovnen for å varme meg, iskald og rød i kinna. Jeg savner å følge med på nyhetene - været, for å forsikre meg om at det ikke var noen røde grader i vente på en god stund. Jeg savner å fryse på ørene, fordi jeg ga snømannen lua mi, jeg savner å kunne bli dratt på akebrett og le hver gang jeg faller av. Jeg savner å være liten, uten stress og prioriteringer, men det gjør vi vel alle en gang i blant.
 

Susanne ♥

10.12.2013 kl. 17:40
For en superfin blogg du har :) stå på videre! Sjekk gjerne ut bloggen min om du får tid! Ha en nydelig tirsdag videre <3

Otilie Ravneng Sandvik

10.12.2013 kl. 21:46
Du skriver så fantastisk fint og jeg kjenner meg så alt for godt igjen i det du skriver. Håper julen blir fin, selv om den ikke er som den en gang pleide. Jeg har tidligere tenkt på noe jeg skulle spørre deg om, men det har jeg helt glemt hva var. Svar gjerne på video om du får til det!

Klem ❤

Åse/instastalkern

11.12.2013 kl. 23:03
Hei! Jeg lurer på hvordan syk du er? Sikkert sykt irriterende spørsmål, men jeg har prøvd å finne ut av det uten resultater... Og bare så du vet det så kjenner jeg meg alt for godt igjen i det meste du skriver. Takk for at du finner ord :)

Mari

21.12.2013 kl. 01:56
Har du hørt om "skje teorien" til Christine Miserandinos?

Den forklarer godt hvordan kronisk sykdom påvirker hverdagen. Google det om du ikke har hørt om den. Kanskje flere forstår hvordan du har det om du nevner den :)