hits

Rikke Gunnersen

Trender eller ei

.. jeg går for det jeg faller for, det som fanger blikket og det som skriker meg, ikke det de største moteikonene eller mange av venninnene går i. Jeg har sett litt på hva som er trender denne våren, noe faller i smak, annet ikke. På bildet under har jeg satt sammen plagg som jeg nå kommer til å drømme om, herregud, ingenting beskriver min stil bedre. I tilfeller som dette skulle jeg ønske jeg var rik.

Broderier/blonder/lace og blomstrete/floral/generelt mye mønster, er noen av trendene denne våren,og det faller i smak, jeg har sett en god del av det ute i butikker, og på nettsider. Samme med striper, det har vært en god stund nå, selv om det ikke er helt min greie, så liker jeg det på andre enn meg selv, som oftes. Og for typer som meg, som liker det litt rocka, slår jo heller aldri skinn feil. Crop top, med andre ord overdeler som rekker til over navelen er også veldig fint, om det brukes på riktig måte.


Trender som disse kan være gøy å eksprimentere litt med. Jeg elsker store flannelskjorter, så jeg er overlykkelig over at de også er tilbake og ikke for å glemme snekkerbuksa.

Plaggene har jeg satt sammen på polyvore.com.